lördag 18 oktober 2014

Ännu en suicidal säkerhetsvakt?

.
Dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt kvästes av maffian genom att en säkerhetsvakt hittades i statsministerbostaden efter att ha ”begått självmord”. Reinfeldt blev sig aldrig mer lik.

När en för den fortsatta politiska händelseutvecklingen nödvändig person som Jimmie Åkesson, i ett avgörande skede som budgetomröstningen, blir sjukskriven på obestämd tid, måste man åtminstone fråga sig om något liknande inträffat.

Inte så att Åkesson inte skulle ha dragit ihop till en välförtjänt sjukskrivning - tvärtom. Svenska media och meningsmotståndare har verkligen burit sig åt som svin mot Jimmie Åkesson. Varför? För att han vågat diskutera en viktig fråga som finns på de flesta människors läppar, men som få vågar diskutera eftersom odemokratiska krafter valt metoden att peka ut alla som rasister som vill att frågan diskuteras.

Om Åkesson blivit utsatt för något liknande vet inte jag. Men jag vet att alltid när det händer sådana här saker i det fula spelet om makten måste man vara uppmärksam på möjligheten att något sådant kan ha skett, eller pågå. Det är särskilt viktigt i ett land som Sverige som saknar ett rättssystem som bekämpar den grova organiserade brottsligheten och som istället har en attrapp som underkastat sig samma brottslighet.

Södertälje lördagen den 18 oktober 2014
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: