fredag 31 oktober 2014

De goda behöver tiggarna - inte tvärtom

.
Det har sagts förut och det förtjänar att sägas igen. Tiggarna som nu tar plats överallt i vårt samhälle behöver inte alla ”goda” människors allmosor. Men de kommer att sitta där och tigga så länge det är lönsamt. Så länge kommer de att vara fångna i de godaste av alla goda människors fångenskap. När det inte längre är lönsamt kommer de att försörja sig på annat sätt.

Men om nu tiggarna så småningom drar vidare till andra födkrokar, hur ska de många ”goda” människorna få kvitto på sin godhet? Hur ska deras salighet då manifesteras?

Det finns ett ömsesidigt beroende i tiggarfrågan. Det finns härskare och det finns tjänare. Tiggarna har i konträr till vad som kan tyckas faktiskt övertaget. De kan dra vidare till andra födkrokar. Men hur ska de självsmekande ”goda” människorna då kunna tillfredsställa sig själva? Det blir väl till att återgå till att skänka bidrag till sosseadeln i andra och tredje generation, till deras katastrofparasitorganisationer och deras stenhus?

Södertälje torsdagen den 30 oktober 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Folket i humanitära stormakten Sverige behöver dessa tiggare för att använda dom som dörr matta innan dom går från systemet e Konsum .

Sen kan man lugnt äta sin pizza e tacos på fredagen för man har tömt fickorna på 3 kronor som råkar va där.
Att förnedra är total avsaknad av empati--det föds man INTE med det lär man sig hemma.
Fanns inte i BuliBumpa,och dom vuxna jobba för att klara värdens högsta skatt utan få valuta för pengarna.
Så va gör man
antingen sänder dom hem o hjälper dom där i sina hemländer modellen ligger för nära SD´s ,så då kan det inte vara humant.
-eller så integrera dom i den flyktingström som väller in och sen försörja dom i några 100 år...som dom andra ..
LYCKA TILL SVERIGE OCH GOD NATT!