måndag 3 juli 2023

Den nya talibanstaten

.

Religionen är, och har alltid varit, den starkes verktyg för att leva på och tygla den svage. Så har genom seklerna höga kyrkliga potentater parasiterat på sin omgivning, hållande omgivningen i herrans tukt och förmaning, samtidigt som man själva släppt alla hämningar bakom kulisserna.


Det är nog länge sedan det varit så illa i den upplysta västvärlden som det ännu är i stora delar av den muslimska världen. Hemligheten är att de bevarat enfald och okunnighet. Det är ingen slump att åtminstone landsbygden i muslimska länder kan tyckas ha mer gemensamt med medeltiden än med vårt samhälle. Det är så för att eliten vill ha det så. Fattiga, okunniga och vidskepliga människor fungerar som arbetarmyrorna i mänsklighetens myrstack, medan de mer upplysta och försigkomna vilar sig i sina kokonger medan de troende matar dem.


Det där vet vi alla i västvärlden. Så varför håller då svenska regeringen på och slickar allehanda muslimska gangsters där bak, så till den milda grad att Sverige är på väg att bli den senaste talibanstaten? Redan tidigare vräkte vi årligen skattemiljarder över muslimska översittare, men inget tycks räcka.


Vad blir nästa steg för att tillfredsställa det ryggradslösa moderata krypandet? När kommer regeringen att tycka att flickor inte behöver gå så många år i skola? När blir det dags att införa obligatoriska oskuldstester och kusinäktenskap för att ytterligare smeka stollarna som vår regering kryper för?


Finns det ingen gräns för viljan att överge vår egen kultur för att istället införa denna terrorkultur av medeltida snitt?


Vad är det vi andra inte vet? Vad gjorde egentligen det svenska bankväsendet mot de ryska oligarkerna som fick Putin att tappa koncepterna och invadera Ukraina? Vad är det annars som gör att just Sverige, som redan är så skyddat genom läge, måste vara räddare än alla andra för ryssarna? Är det inte dags att ta reda på vad våra pengatvättande banksters gjorde som gör att vår nomenklatura måste vara så förtvivlat rädd att de gör ont värre? Bästa botemedlet mot en lite hotfull situation kan ju inte få vara att åstadkomma en fullständig katastrof.





En del svenska regeringsledamöter beter sig som religösa självplågare som brinner av lust att gå runt och piska sig själva på ryggen. Kan det inte vara ett alternativ att dessa krypande självplågare lämnar regeringen och blir ambassadörer i något muslimskt land, där de kan gå runt hela dagarna och be om ursäkt - utom när de bevittnar de offentliga avrättningarna.


Falun måndagen den 3 juli 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: