onsdag 19 juli 2023

Den svenska förbrytarskolan

 .

I ett nyhetsinslag på TV härom dagen berättade en företrädare för kriminalvården att Sverige behöver tredubbla antalet klientplatser inom kriminalvården.


I ett internationellt perspektiv - vid en jämförelse med de ”svenska” brottslingarnas hemländer - kan svenska fängelser närmast betraktas som hotell med ”all inclusive” som dessutom är helt gratis för den intagne.


Det borgar för att Sverige kommer att fortsätta att fungera som en dammsugare som suger åt sig grov kriminalitet från resten av världen - främst ”Tredje Världen”. Svenskarna kommer att fortsätta att plågas av kriminaliteten och den godhjärtade dumheten kommer att fortsätta att pösa över av stolthet och slå sig över bröstet - uppfyllda av sin egen präktighet.


Det känns därför allt mer osannolikt att svenskarna kommer att kunna komma ifrån problemet utan att först ta hand om den godhjärtade svenska dumheten som möjligen åtminstone delvis är ovetande om att de arbetar i symbios med den grova internationella brottsligheten.


Det borde vara ganska självklart att kriminalvårdens resurser aldrig kommer att räcka till i ett land som dammsuger resten av världen på grovt kriminellt slödder och sedan behandlar unga mördare som barn, vilka besökt söndagsskolan och lagt en knapp i kollekthåven eller möjligen svurit så att andra hörde det.


Det svenska pajasrättsväsendet sviker de unga importerade brottslingarna genom att i princip göra dem straffimmuna. Vad kan de då bli annat än värvade av grova kriminella? Det svenska systemet fungerar på det sättet som en förbrytarskola.


Sverige har redan länge varit dårarnas och det kriminella slöddrets paradis på Jorden och det verkar inte bli bättre. Det kommer inte heller att bli bättre när de unga inte får något stöd från samhället mot de kriminella som vill göra dem till yrkesmördare.


För att komma åt detta måste vi sannolikt gå till roten med det onda. Det är inte de invandrade brottslingarna som är roten. Det är svenskarna som släpar hit dem och förvandlar dem till - eller låter dem fortsätta att vara - brottslingar som är problemet.


Jag håller inte för uteslutet att om lallandet och sveket mot hederliga svenskar fortsätter kommer det så småningom att resultera i att det blir skottpengar på dem som upplevs ansvariga för eländet. Men först måste många lida och plågas utan att det nämnvärt bekommer de egotrippande psykopaterna som ställt till med eländet.


Falun onsdagen den 19 juli 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: