fredag 5 december 2014

Humanitetskrisen - och dess lösning

.
Kris i migrationssvängen

Trots att krutuppfinnarna sprider skattemedel omkring sig som vettvillingar är det konstant kris i migrationssvängen. Miljarderna forsar ut och ändå saknas hela tiden bostäder. Och kostnaderna vi nu ser är ingenting mot när pensionärerna ska köpa cyklar, TV-apparater, bilar och dunjackor till nysvenskarna. För att inte tala om vad som händer när 290 kommuner ska ordna undervisning på femtioelva språk i alla sina skolor.

För att hjälpa till med inkvarteringen kan kungliga slotten, som ändå mest är tomma, användas som flyktingförläggningar och nysvenskar kan sova i riksdagshuset på nätterna, inklusive plenisalen. Det är ju stötande att det finns miljarder nödlidande människor i världen och riksdagshuset står tomt på nätterna.


Balkantiggare nu överallt

Vid sidan av den statliga migrationscirkusen breder Balkan-tiggarna ut sig över landet. För ett år sedan fanns de utanför större affärer i våra större städer. Ungefär samtidigt slängdes de ut från Frankrike. Nu snubblar man på dem överallt. Orter, som är mer halvlyckade begravningar än kommuncentra, som Övertorneå och Överkalix har numera egna balkantiggare!

Våra tätorter ser numera ut som byar och städer i biblisk tid. Man väntar sig nästan att Jesus ska komma ridande på en åsna vilken minut som helst.


Lika kriminella som svenskar

Jag är inte så enögd att jag tror att de alla är brottslingar. Å andra sidan är jag inte så naiv att jag tror att alla är hederliga. Så fördomsfull, eller realistisk, är jag, att jag tror att de flesta faktiskt är mer eller mindre kriminella. Småtjuvar eller medlemmar av ligor som drygar ut tiggarpengen med stölder och bedrägerier. De flesta svenskar är ju kriminella, när de tror sig komma undan med det, eller när de har klartecken från överheten att stjäla. Så varför skulle då inte balkan-zigenare vara kriminella?


I Vinter-Sverige behöver även tiggare bostad

Men nu är det vinter. Och de godhjärtade stollarna har sett till att de spridit sig över landet. Som om det är bättre att de tigger i det svinkalla Sverige än i det mildare Balkan. Då måste de ha någonstans att bo.


Tvingades upplåta mark och bostäder

När Finland förlorade Karelen till Sovjetunionen fylldes först skolor, föreningslokaler osv med flyktingar. Det var finnar som blev flyktingar i sitt eget land. När dessa var fulla, som situationen närmar sig att bli i Sverige nu, ålades alla finnar att inkvartera flyktingar i sina bostäder. Därefter tvingades markägare att avstå mark till flyktingarna.

Det råder väl ingen större tveksamhet om, att ifall Åsa Romson får sitta kvar som svensk vice statsminister, så är vi snart ålagda att i humanitetens och godhetens namn inkvartera såväl flyktingar som migranter som balkan-zigenare i våra bostäder. Därefter följer som i Finland efter kriget, att avstå mark och tillgångar till ”de andra”.


Sverige inte lösning för en överbefolkad värld

Vi lever i en överbefolkad värld. Vi är över sju miljarder människor på ett jordklot som uthålligt kan föda mellan två och tre miljarder människor. Och människorna fortsätter att föröka sig som kackerlackor och tränger undan alla andra livsformer. Många djursorter - och fiskar - och fåglar har redan utrotats. Fler utrotas varje år och kommer aldrig åter. Den officiella lögnen påbjuder att vi snart är nio miljarder och att det ska gå bra - även uthålligt. För att klara det leker människan - industrin - gud och manipulerar den genetiska koden. Man behöver inte vara någon pessimistkonsult för att räkna ut, att det naturen gjort genom ”trial and error" under hundratusentals år, det gör inte människan bättre efter några år på högskola. Men det man kommer att göra, är att skapa en global hungersnöd, när våra viktigaste grödor under möjligen ganska kort tid slås ut - globalt - när det oförutsedda inträffar. Den oförutsedda klimat- och/eller insektskombinationen. Människans antal kommer att anpassas till vad jorden kan föda, om inte exempelvis klimatförändringarna leder till att naturen börjar om helt och hållet - utan människan. Men, det är under alla förhållanden ingen lösning på problemet att försöka ta in miljarder människor till Sverige - det är verklighetsflykt. Någon jämförde med en livbåt i vilken man fortsätter att ta upp nödställda tills livbåten sjunker och alla omkommer.


Lev som ni lär - även journalister

Den här vägen mot katastrofen drivs av en elit, som inte själva lever som de lär utan istället förväntar sig att andra ska göra det. Föga förvånande är många av dem journalister. Jag tycker att de ska gå före och visa vägen åt oss andra.


Lagen om särskild förvaltning av tidningshus

Våra tidningshus står tomma stora delar av dygnet. Låt oss göra en skyddslag. Som lagen om tvångsförvaltning av elnät. Vi kan kalla den ”Lagen om särskild förvaltning av tidningshus”. Våra tidningshus kan tjäna som natthärbärge åt de många balkan-zigenarna som det är synd om och som inte vill arbeta. När journalisterna och redaktörerna går hem kommer balkan-zigenarna in och alla är glada och lyckliga.


Maffia-subventionerade lyxbostäder utmärkta härbärgen

Våra journalister och redaktörer, bor inte sällan i fashionabla stadsdelar, i bostäder så dyra att de flesta bara kan drömma om dem, räntesubventionerade som de är av maffian - och amorteringsfria. För att ge mediafolket möjlighet att leva som de lär, bör de ges möjlighet att gå före och inhysa migranter eller balkan-zigenare i sina bostäder. För att inte riskera att bli uthängda i media för att utnyttja svaga människor bör de undvika att exempelvis låta sina humanitetsgäster städa, diska, tvätta eller utföra reparationsarbeten, ens mot svart betalning. Istället är det att rekommendera att journalisterna, när de kommer från jobbet, lagar mat, diskar, städar och tvättar kläderna åt sina humanitetsgäster. Och vad är det som säger - särskilt kalla dagar - att inte journalisterna kan lösa av dem i tunnelbanan eller utanför NK eller Fältöversten och tigga åt dem en stund, så att de kan gå in och värma sig?

Det kan vara dags att få lite ordning på det här svamlet nu, innan det går alldeles över styr.

Södertälje fredagen den 5 december 2014
Mikael Styrman
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

En lösning vore ju att tvinga de länder som ligger bakom nästan alla krig och oroligheter i världen, dvs USA och Israel att ta ansvar för vad de ställer till med. Eller skicka notan för flyktingar undan deras krig till dem då kanske man tänker sig för innan man startar krigen. Den dagen journalister tar ansvar för vad de skriver ska jag ta min rosa enhörning på en flygtur. Journalister av idag är bara betalda propagandister utan den minsta uns av hederlighet mot det yrke man valt och vad värre är mot man är ohederliga mot sina läsare.

Benny

Mikael Styrman sa...

Benny:

Det handlar nästan uteslutande om USA.

Israel är bara den där lilla killen, som alla mobbare på alla skolgårdar omger sig med, som går runt och slår folk på käften, för att den stora mobbaren ska få en anledning att spöa upp dem, när de försöker slå tillbaka på den lilla killen.

Journalister slickar alltid makten. Journalistiken är ohederlig och hycklande per definition. Världens mest skenheliga och inbilska skurk-kår.

Våra odugliga politiker gräver i våra fickor efter medel till att bekosta av USA skapade flyktingströmmar, medan USA försöker skapa ett slags allas krig mot alla, med hjälp av sin skyddsling IS. Helst ska Shia- slåss mot Sunnimuslimer liksom olika kristna falanger mot olika muslimska. Alla krigsherrar och sektledare som vill ställa till oreda kan se fram emot gratis vapen från USA. Allt för att USA ska kunna stjäla oljan, medan resterna av de arabiska nationalstaterna är upptagna av allas krig mot alla.

Det säger naturligtvis en del om USA:s hänsynslöshet. Men det säger också en hel del om våra egna politikers ohederlighet och oduglighet.

Anonym sa...

Israelhatare, Se Dan Johanssons sanna rapporter från Isralel.

https://www.youtube.com/watch?v=LpTkScJQhSs#t=848

https://www.youtube.com/user/FokusIsrael/videos

SD är det enda partiet i Sverige som står på Israels sida, Få se när Sverige är en IS Stat med hjälp av Sossepartiet.

Anonym sa...

Nationell Yttrandefrihet.

Socialdemokraternas kopplingar till nazism och kriminalitet.

https://nationellyttrandefrihet.wordpress.com/2014/09/23/socialdemokraternas-kopplingar-till-nazism-och-kriminalitet/

Anonym sa...

Riktlinjer från Sovjetiska Kommunistpartiets centralkommitté år 1943

"Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter….Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett "faktum" i det allmänna medvetandet."

Anonym sa...

Benny & Mikael,

Ni är lika dåraktiga som Karin Petterson.

http://www.d-intl.com/2014/11/18/ledare-det-ar-judarnas-skuld/


SD För Israel.

Mikael Styrman sa...

Dåraktiga…tjaa.

Ett vet jag i alla fall.

Det erbjuder en bekväm och enkel utväg att acceptera propagandisternas förenklade världsbild. Men det mest dåraktiga man kan göra är att uppge sitt eget kritiska tänkande och svälja all propaganda som psykopater av olika skäl vill mata en med.

Om man envisas med att tänka själv stör det den förenklade, lyckliga och harmoniska världsbild som sagotanterna och -farbröderna av olika, som regel egoistiska, skäl vill mata en med.

Men om vi överlåter vårt tänkande till andra utkämpar vi snart nya religionskrig och så står vi snart och kastar in människor i ugnar och är lyckliga med det.

Mikael Styrman sa...

Jag tycker att det är ett jävla oskick, att man ska bli kallad ”Israelhatare” för att man är klarsynt och kritisk nog, att se att en militant stat missbrukar sin styrka, till att förfölja landets i huvudsak värnlösa medborgare, vare sig de är araber, judar eller något annat.

Det är svårt att veta vad sådana här anonyma kommentarer är för något.
Jag publicerade några för att visa på fenomenet.

Många av dem tycks vara utsända av Sverigedemokraternas anhängare.
Skickas de ut av Sverigedemokraterna i organiserad form,
eller skickas de ut av någon som vill skada Sverigedemokraterna, i organiserad form?
Är det kanske den så kallade ”svansen” som med de bästa av syften är ute och ställer till det?

Det må vara en utnött klyscha, men de kommer ju verkligen nära den fördummande propaganda som nazisterna spred på 1930-talet.

Med rätt eller orätt skadar det Sverigedemokraterna, eller åtminstone den sak som får flertalet av deras väljare att rösta på dem.

Om man bedriver en fördummande kampanj kan man sluta med den.
Om man är utsatt för en kampanj ägnad att skada en är det svårare.
Rädsla och anonymitet är den livsluft som sådant kampanjande slödder andas.
Det är därför inte lätt att veta vem som är källan.
Det går att ta avstånd från genom offentliga policydokument och uttalanden.
Men det går inte att skydda sig mot att någon svärtar en anonymt.

Anonyma inlägg och sådana under falsk flagg är tyvärr inte ovanliga i politiken.
Exempelvis Göran Persson och Sven-Erik Bucht har kommit att bli förknippade med sådana.

Jag tror att det här är ett stort problem för sverigedemokraterna - ett problem som man måste förhålla sig till.

Slutligen vill jag påminna om att jag varken är Israelhatare eller Arabhatare och jag är inte heller intresserad av att delta i, eller främja, något religionskrig.
Det betyder dock inte att jag tror att det löser några av världens problem att vi importerar dem till Sverige.