fredag 5 december 2014

Ohederligt av Löfven

.
Bitterheten är stor i dagarna, i de politiska kretsarna. Jonas Sjöstedt ljög i TV som en häst travar, om vad SD hade sagt och inte sagt. Förtroendekapitalet eroderas.

Åsa Romson fick betalt för den dubbelmoral och skamlöshet hon visade prov på när u-hjälpen och den egna taburetten hamnade i olika vågskålar. Hon verkar ha ödelagt sin egen trovärdighet att döma av de massiva aversioner hon tycks väcka - trots stadig medvind i media.

Löfven ska utlösa extraval om en månad. Det andas ohederlighet och det är inte den metod lagstiftarna har förutsatt när en statsminister inte kan få till det. Då ska statsministern avgå så att talmannen får utse någon annan, som förhoppningsvis lyckas bättre.

Nationalsocialdemokraternas makthunger synes närmast gränslös. Så gränslös att man var tvungen att gå in och fingra i budgetprocessen förra året - i strid med demokratisk praxis. Nå, nu har de fått betalt för gammal ost. Inte utan att jag tycker att det var rejält tjänligt åt dem. Många undrar vad det var för en psykopat som kom på den ljusa idén att sabotera budgetprocessen förra året. Jag tror mig veta - känner liksom igen tagen. Hoppas att nationalsocialdemokraterna också kommer ihåg, så att de kan ge vederbörande en rejäl spark i arslet, så att vederbörande hamnar på rätt ställe den här gången. Om inte, så är det bara att vänta. Det kommer att gå fler tåg med listiga och skrupelfria idéer. Vad tycker månntro nationalsocialdemokratiska kärnväljare om den cirkus som pågått? Är de nöjda och glada? Vill de ha mer pajaserier? Är de villiga att gå man ur huse för att få till mer tokerier?

Det är inget problem att få till en regering med majoritetsstöd. Det är bara att lyssna även på de 12% av svenskarna som tycker så illa om det kriminella slöseriet i flykting- och migrationskarusellen att de röstat på SD, trots den massiva stigmatisering som maffiatrogna media utsätter alla SD-väljare för.

Märkligt hur den migrationspolitik som endast lockat 6% av valmanskåren tillåtits att helt dominera såväl debatt som politik. Samtidigt vill allianspartierna göra upp räkningen med Miljöpartiets invandringspolitik så illa att de skäms - men de törs inte. Ingen vill schavottera i maffiapressen. Det är inte nödvändigt heller. Sitt still i båten istället och bli utraderade. Sverigedemokraterna blir rena kioskvältaren när de mer etablerade partierna distanserar sig allt mer från väljarna.

Det är lite annorlunda med nationalsocialdemokraterna. Det är i deras läger de riktiga nazisterna finns. De som vill utestänga alla utländska arbetare - men kamouflerat till omvårdnad om deras bästa. Men inom nationalsocialdemokratin törs ingen säga något förrän det är helt säkert att göra. Där kommer snart rasismen att välla fram som en flodvåg som för en tid gör allt det vanliga hyckleriet både omöjligt och livsfarligt - åtminstone för karriären.

Södertälje fredagen den 5 december 2014
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sossarna har gjort bort sig totalt. De kommer råka riktigt illa ut i ett extraval.

Hade Löfven varit smart hade han avgått. Och snackat mindre. Att kedja fast sig vid miljöpartiet, och ännu värre, vid denna misslyckade budget, det var vansinne. Vill han rasera sossarna?

Nåja, jag klagar inte.

Anonym sa...

Men vad är det för trams att kalla dem "nationalsocialdemokraterna", det finns ju inte en minsta anstrykning till till nationalism i det partiet. Snarare är de antinationella och har större intresse i att driva på det här landets förfall.

Mikael Styrman sa...

Synd att Ni inte klarar av att sätta ut ens den enklaste signatur, så att det går att adressera ett svar tydligare.

Vilken planet har Du varit på de senaste decennierna?

Och hur informerar Du Dig om vad som händer i världen?

Att döma av Din kommentar informerar Du Dig genom media som direkt eller indirekt kontrolleras av Nationalsocialdemokratin. Om Du slutar att informera Dig genom propaganda och istället frågar Dig hur saker egentligen sitter ihop så kommer det att bli lättare att förstå vad som händer i världen.

Dina illusioner är tyvärr väldigt långt ifrån verkligheten.

Nationalsocialdemokratin är dessvärre en banditorganisation, som har till syfte att föra dess ledande företrädare så nära köttgrytorna som möjligt. Det sker genom att inbilla aningslösa och godtrogna människor, som alltid har en röst att lägga, att ledarna är jultomtens osjälviske kusin, som brinner för att hjälpa andra.

Det är inte glasyren Du ska beundra för att veta om tårtan är hälsosam, utan Du ska ta reda på vilka ingredienserna är.

I nationalsocialdemokratins namn har metoden bland annat varit att i decennier byta ut alla tjänstemän som tjänat skattebetalarna via stat och kommun, mot sådana som tjänar nationalsocialdemokratin. När lagar och regler hindrar det struntar man i dessa och prioriterar partilojaliteten högre. Som i alla maffiaorganisationer.

Nationalsocialdemokratin har alltid sprungit industrimaffians ärenden. Därav arbetskraftsinvandringen på 1960- och 1970-talen. Så långt möjligt har man sedan hållit utlänningar borta med hjälp av kolektivavtalen, mest för att bli omvalda till köttgrytorna.

En sådan här kommentar räcker inte för ett utförligt svar. Ska vid tillfälle skriva om ämnet.

Kom ihåg:

Svälj inte propagandan. Ta reda på hur det verkligen är. Det står sällan i tidningar, sägs sällan i Radio och TV. Där kommer bara fram vad någon vill att Du ska tro.