tisdag 2 december 2014

Riddaren av det Svarta Korset rider igen

.
Ikväll, i SVT:s Aktuellt 21, har maffian skrämt liv i Riddaren av det Svarta Korset igen. Alla katastrofparasiters fader. Röda Korsets Terminator - nästintill åtminstone. Man kan känna paniken genom TV-skärmen när han och Ingvar Carlsson sitter och mässar om att bägge blocken är ”för små”. Nu måste det till blocköverskridande lösningar…

Det är svårare för åldrande artister som behöver dryga ut pensionen. De måste åtminstone kunna sjunga.

Södertälje tisdagen den 2 december 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Alberth sa...

Bengt Westerberg är den som har blockerat den i allt väsentligt nödvändiga integrationsdebatten i två decennier.

Vi måste ju förstå att vi har ett ansvar när vi tar emot flyktingar att se till att dessa kan komma att fungera i vårt samhälle, inte bara sätta in dem i koncentrationslägerliknande flyktingmottagningar och bostadsområden.

Vi tar emot ca 1/3 av alla flyktingar som kommer till EU men vi har inte 1/3 av EU:s ekonomiska resurser. Antingen måste de andra EU-länderna öka sina flyktingkvoter och Sverige minska sina eller så måste EU bidra till de kostnader som uppstår i Sverige när vi tar emot oproportionerligt många.

Vi har ett ansvar att de som tas emot ska integreras i samhället, lära sig språket, få en dräglig bostad, få ett jobb och kunna försörja sig etc. Fram tills dess så har vi bara motsättningar att se fram emot.