onsdag 3 december 2014

Suspekta flyg?

.


Vad handlar det här om - egentligen?

Det är inte många flygrörelser på Arlanda på nätterna.
Och Bromma är stängt på nätterna.

Vad är det här för flyg som anländer på natten och försvinner innan det dagas?

Det finns naturligtvis legitima flygplansrörelser även på natten. Ändå finns det anledning att fråga sig om nazisternas internationella fångtransporter ännu pågår. Ni vet, den typen med stolpiller och blöjor, passagerarna upphängda i taket med huva över ansiktet osv som när CIA/NSA hämtade Ahmed Agiza och Mohammed Al Zery från Bromma.

Och om det nu, gud förbjude, handlar om sådana transporter: Vad gör de i Sverige?

Tar de upp ”passagerare”?
Eller lämnar de av ”passagerare”?

Hur långt hann regeringen Carl Bildt gå i sin servilitet innan Fredrik Reinfeldt flydde fältet?

Södertälje onsdagen den 3 december 2014
Mikael Styrman
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Iran förnekar samverkan med USA men inte flyganfallet i sig. De håller USA ansvarigt för existensen av IS. Det gör jag också. Om USA vill stoppa IS kan de be sina allierade Turkiet och Saudiarabien att stänga sina gränser.
http://www.presstv.ir/detail/388705.html
/J_B

Alberth sa...

Ja när det kommer från Irak mitt i natten och ska tillbaka till Irak mitt i natten då kan man befara det värsta. Nån stackare får stå och skita ner sig i flygplanet medan det sitter ett gäng och skrattar åt spektaklet. Om de skulle hamna i domstolen i Haag så skulle det inte finnas någon som kunde vara mera skyldig till förbrytelser än den amerikanska regeringen och deras topptjänstemän....

Mikael Styrman sa...

J_B:

Det verkar som om Iran förnekar både samverkan med USA och det påstådda flyganfallet.

Anonym sa...

Det stämmer Mikael: "Iran has never been involved in any air strikes against Daesh [Isis] targets in Iraq. Any cooperation in such strikes with America is also out of question for Iran,” the senior official told Reuters.
http://www.theguardian.com/world/2014/dec/03/iran-bombs-isis-in-iraq-says-us
Iran dementerar opåkallat att de skulle samverka med US, vilket ju inte påståtts. Sedan hänger de på förnekandet av attacken, liksom vore den en bisak. Att Al-Jazeera och alla drakarna hänger på luktar förstås false-flag men jag är skeptisk.

Mikael Styrman sa...

Se på Youtube hur förre Natoöverbefälhavaren i Europa, Wesley Clarke, kommenterade Vita Husets strategi för att åstadkomma kaos i Mellanöstern, så kanske Du inte behöver vara skeptisk. Inslaget börjar ha ganska många år på nacken nu. Men det är som att läsa en karta om vart USA är på väg. Det som sker i Mellanöstern är inte saker som bara händer. Det är en amerikansk handlingsplan som fullföljs.

Anonym sa...

Visst känner jag till "7 countries" och vet således att USA-Israels strategi är att skapa kaos för att sedan kunna spela schack med spillrorna men i just det här fallet är jag benägen att tro att Iran även kan ha ingripit aktivt. Detta för hur viktigt det är för axeln Libanon/shia-Irak/Iran att rebellerna inte bryter kontakten länderna emellan. Det kan vara så att avgörandet i det III Världskriget avgörs just nu på gränsen mellan Syrien och Irak. /J_B

Mikael Styrman sa...

Enligt fredagens The Guardian bekräftar Irans vice utrikesminister en Iransk flygattack.