tisdag 19 maj 2015

Sundströms nota: Vattenfall stänger Ringhals

.
Anders Sundström utvecklar sig till att måhända ofrivilligt bli Sveriges meste kärnkraftsavvecklare. Det är ju i alla inte de värderingar som typiskt sett råder i de kretsar som påstås rösta på Sundström och kompani.

Nu när nämnde Sundström tillsammans med sin kumpan Lars G Josefsson förskingrat eller bara klantat bort närmare  200 miljarder genom Vattenfall i Europa stundar nedläggning av Ringhals kärnkraftverk, eller åtminstone några reaktorer. Det är inte lätt att bedöma hur mycket som försvann som en följd av svindlerier och hur mycket som är följden av inkompetens, men man vill ju gärna tro att en betydande del är stulet exempelvis genom kick-backs i exempelvis Nuon-affären. Och man vill ju inte gärna tro att någon, eller några, på vanligt enkelt språk är så jävla inkompetenta att man kan slarva bort så mycket pengar och ända ha sina uppdrag kvar. Just att man har jobbet kvar talar starkt för att mycket är stulet och att det har gått enligt ritningarna.

Vare det hur det vill med den saken så återstår väl inte så mycket annat än att stänga Ringhals när man inte kan eller vill hålla ordning på vem som finns inne på området till ett kärnkraftverk så nära Göteborgstrakten.

De livsfarliga reaktorerna i Tyskland - Europas sämst skötta - är redan stängda, men tusentals anställda finns kvar och kostar pengar för oss elkonsumenter och verken ska skrotas för dyra pengar. I slutändan leder det till färre händer i vården och omsorgen och stillastående tåg - tack för det Anders Sundström! Lycka till med jakten! Maffians plan lyfter väl från Bromma som vanligt?

Södertälje tisdagen den 19 maj 2015
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...


Fullständigt logiskt att avveckla både Ringhals och
den övriga kärnkraftindustrin, när vi nu har en miljöpartistisk regering med ett symboliskt sosse MÄhÄ
som statsminister så klämtar klockan för all tung energikrävande industri, och vi kan väl inte ha reaktorerna fullbemannade stående på tomgång bara
för att tillgodose hemvändande IS krigare som vill
ha lite action med en smutsig bomb när de inte hittar
någon att gruppvåldta på lördagskvällen.
/ fänrik Stål

Mikael Styrman sa...

:-)

Ja, om man inte kan hålla reda på om det finns IS-krigare på området, eller hur många de är och var de är, bör naturligtvis alla Ringhals aggregat stängas.