måndag 4 juni 2012

Slutförvaring av Kina-debatten?

.
Rövarkapitalismen som håller på att ta över vårt samhälle stånkar på. Eller är kanske Maffiakapitalism ett uttryck som bättre beskriver fenomenet?

Vi har sett prov på hur det institutionella, maffiastyrda ägandet lägger locket på om Lundin Oil och Carl Bildts ifrågasatta folkfördrivning i Sudan – trots att man samlade tillräckligt röstetal för att få en utredningsman tillsatt.

IKEA
och Ingvar Kamprad, Sveriges meste skattefuskare alla kategorier, driver rysk lokalbefolkning från deras försörjning i sin exploatering av ryska skogar.


Och nu senast kunde vi se i Dokument Utifrån hur det av finska staten huvudsakligen ägda men av Wallenberg utan inblandning styrda Stora-Enzo, en del av den svenska skogsmaffian, härjar i Kina och fördriver den kinesiska lokalbefolkningen.


Den intensiva debatten som man kunde vänta sig i media uteblir helt, eller nästan helt. Istället händer det plötsligt helt andra saker:


- Pop! Upp ur lådan hoppade en kinesisk diktator och sa att de gärna vill skänka 9 miljarder till oss bara för att de tycker om oss och för att de vill att vi också ska tycka om deras marknadskommunism utan demokrati.


- Swisch! Till Kina drog näringsminister Annie Lööv, 28 år, som ett rött streck för att tvätta den svenska maffiabyken.


- Pssss! Sa det när luften gick ur den mediala debatten.



Hade verkligen ingen svensk någonting att säga om Stora-Enzos Kinaverksamhet?
Svårt att tro. Det är nog svenska media som är lika väldresserade som en preussisk arméorkester.

Gulag-Kolmården tisdag den 29 maj 2012

Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: