onsdag 20 juni 2012

Spanska krisen tog Generaladvokatens förslag

.
Under sistlidna vecka skulle EU:s Generaladvokat komma med förslag till dom, i målet i EU-domstolen gällande den svenska fasciststatens fula ovana, att i strid med de mänskliga rättigheterna döma medborgare till dubbelbestraffning. Det vill säga, att man missbrukar statens maktmonopol till att både döma ”ekonomiska brottslingar”, som har staten som motpart, till fängelse och böter samt dessutom plundrar dem ekonomiskt, med fasciststatens oskäliga skattetillägg.

Som Generaladvokaten, som är från Spanien, mycket riktigt påpekar i sitt yttrande, är rättspraxis klar. Sverige har kränkt, och fortsätter att kränka, de mänskliga rättigheterna. Så långt var allt solklart. Generaladvokatens förslag till dom skulle därför inte kunna utmynna i annat än att Sverige ska fällas.

Men så krånglade verkligheten till det. Generaladvokaten vill kunna försörja sig i fortsättningen också, utan att bli paria bland hemlandets nomenklatura. Och i rådande kaotiska finansiella läge i Spanien, vill Generaladvokaten kunna komma hem, utan att riskera att få ståplats i Spaniens motsvarighet till Nybroviken eller Hammarbykanalen. Det resulterade i att en ängslig Generaladvokat, i det länge väntade förslaget, tvådde sina händer likt biskopen Brask i Örebro en gång i tiden gjorde. ”Därtill är jag nödd och tvungen.”

Att maffian inte är att leka med när dess banker hotas av verkligheten vet vi – inte minst från de svenska exemplen. På 1990-talet lät våra korrumperade oduglingar till politiker maffian plundra och slå ihjäl
100 000 företag, för att rädda en handfull maffiakontrollerade banker. Hur många företag, företagare och privatpersoner den svenska maffian har plundrat sedan dess saknas det av naturliga skäl tillförlitlig och officiell statistik över. Men det borde någon ta fram.

- Hur mycket har dessa inavlade gangsters kostat svenskarna?

Gulag-Kolmården söndag den 17 juni 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: