tisdag 27 oktober 2015

Låtsas-TUT

.
Det är en gammal nationalsocialdemokratisk sedvänja att samla lättlurade människor i partiet. Sedan lurar man i dem att man ger dem det som de vill ha. Även direkt motstående intressen påstås få sitt - i samma parti. Sedan bedyrar man unisont att man Äääälskaar sitt parti. Sen sjunger man en stump om solidaritet, hand i hand, och demonstrerar mot sig själva.

Ungefär så gör man nu med TUT=Tillfälligt UppehållsTillstånd. I princip inför man nu tillfälligt uppehållstillstånd, men bara tillfälligt, i tre år, sedan blir det automatiskt permanent uppehållstillstånd. Men inte riktigt än, eftersom det tar mer än ett år innan denna enkla lagregel kan införas.

Varför gör man så?

Naturligtvis för att de som säljer permanenta uppehållstillstånd ska få ett och ett halvt år på sig att svart sälja förtur, som direkt ger permanent uppehållstillstånd. Då har man gett dem som kräver att tillfälliga uppehållstillstånd införs det som de vill ha - men ändå inte. Åtminstone kan man visa motståndarna mot TUT att ingen drabbas av det. Och det här bedrägeriet deltar Nya Låtsas-Moderaterna i. Den Nationalsocialdemokratiska avsaknaden av moral har således smittat moderaterna också vilka gått från att vara Moderaterna, via Nya Moderaterna till att vara Nya Låtsas-Moderaterna.

Samtidigt görs det undantag från TUT för familjer och ensamkommande barn. De får även i fortsättningen permanent uppehållstillstånd. TUT kommer därför bara att beröra dem som kan försörja sig själva genom arbete OCH har råd att muta tjänstemännen genom att köpa sitt permanenta uppehållstillstånd och därmed flyttas upp i högen av ansökningar och kringgå TUT. Alla som kommer att ligga skattebetalarna till last får per automatik permanent uppehållstillstånd.

De som vill att TUT införs har därmed fått sitt och de som är emot har också fått sitt. Alla har fått sitt och alla är nöjda. Och våra politiker har gjort ett stordåd ägnat att i demonstrerat samförstånd bekämpa politikerföraktet. Nu återstår bara för Nya Låtsas-Moderaterna att vara med och ändra lagen så att en minoritet kan styra som om den vore en majoritet. Världens behändigaste lilla diktatur, genomförs i samförstånd av våra politikerattrapper, som är livrädda för att tvingas ta något som helst ansvar, eller någon som helst konflikt, i utbyte mot sina förmåner.

Södertälje tisdagen den 27 oktober 2015
Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...


I USA har de om jag fattat rätt uttrycket Potomac twostep som
en benämning på de politiska skenmanövrerna,oheliga allianser,
och tjuv o rackarspel i allmänhet i Washington.
I Sverige har vi istället Rosenbadsjenka, och jenka dansas
som bekant två steg framåt och ett tillbaka, men vad summan
av denna rörelse blir är givetvis uppenbart...

/ fänrik Stål