onsdag 21 oktober 2015

Nationalsocialdemokratisk krisgrupp eftersökes

.
Nu när Nationalsocialdemokraterna under Stefan Löfven passerat Håkan Juholts opinionssiffror, under fortsatt kurs nedåt, undrar nog många vad som pågår. När Juholt presterade dylika siffror betraktades det som inget mindre än en katastrof. Men han försökte ju bara leda Nationalsocialdemokraterna.

Löfven däremot kan man inte vara säker på vad han försöker göra, eller vem han tror att han är? Emellanåt tycks han tro sig vara pakistansk klanledare eller afghansk krigsherre. Samma dag eller nästa dag är han syrisk shejk som vurmar för integration. Eller somalisk eller eritreansk krigsherre. Eller balkansk zigenarhövding. Eller muslimsk mulla som predikar jämlikhet och tolerans. Eller maffialedare med uppgift att plundra skattebetalarna genom deras bolag. Allt bara för att i nästa ögonblick tro sig vara inofficiell europeisk toppledare med uppgift att styra även resten av Europa mot undergången.

Man skulle kunna tro att Messias från Ådalen, Stefan Löfven, lider av en svårartad multipel personlighetsklyvning. Kanske i kombination med en rejäl portion storhetsvansinne? Men varför får han hålla på? Förmodligen för att han påminner det lika galna partietablissemanget om Palme. Man blir lyckliga av att drömma sig tillbaka till fornstora dagar när Palme mästrade alla andra och partifunktionärerna reste till allehanda befrielserörelser med väskor med skattebetalarnas kontanter. Till glädje för befrielseledare och partieliten.

Men Palme förvandlade aldrig Sverige till ett flyktingläger, till en nation med tiggare på gatorna och tältläger i stan, med exploderande bilar, nedskjutningar på öppen gata och brinnande förläggningar. Varför får då Löfven hålla på? Är partieliten fullt upptagen av att roffa åt sig varhelst skattebetalarnas tillgångar forsar ut eller är all expertis som skulle kunna vårda denna världspolitikens Sancho Panza, sittande bak- och fram på sin åsna, fullt upptagen av traumavård ute i förorterna eller ute i spenaten? Eller varför får han hålla på? Inte tror väl alla ledande nationalsocialdemokrater att de är valda av somalier, eritreaner, pakistanier, syrier, romer och afghaner att ta ansvar för dem? Nog måste det väl finnas några nationalsocialdemokrater kvar som förstår att man är valda av svenska folket för att ta ansvar för deras väl och ve?

Södertälje onsdagen den 21 oktober 2015
Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Löfven har sin uppdragsgivare i USA och han följer deras agenda till punkt och pricka! Och det är därför han är ganska ofta i USA, för att inhämta nya direktiv plus givetvis möten på USA:s ambassad i Stockholm dvs när han inte är i Bryssel och snackar goja. Man kan ju undra vad det är för position han utlovas i den nya "sköna" värld som NWO skissat för mänskligheten? Han låter ju dessutom som ett eko av USA:s administration när han snackar! En pajas är Löfven och man undrar ju var alla gråsossar tagit vägen? Varför låter man denna skojare hållas? Är man rädd för att kastas ut från värmen vid köttgrytorna?

Benny

Mikael Styrman sa...

Svar till Benny:

Ja, Löfven är ofta till USA. Mutor eller hot eller mutor och hot kan få Löfven att göra som man vill. Men det kan inte få Löfven att klara långa instruktioner. Någon Palme eller Bildt är han ju inte. Därav de många resorna.

Gråsossarna kan inte säga något om Löfven. Om de försöker tappar löständerna greppet om köttgrytan.