torsdag 8 oktober 2015

Sjöfartsverket och Näringsdepartementet värre än tattarna

.
Vad kan man tänka efter gårdagskvällens Uppdrag Granskning? Genomkriminella Generaldirektörer, Chefsjurister och Departementsråd plundrar landet utan att det ens bekommer dem att det blir offentligt. De erkänner tryggt i fast förvissning om att maffian inte lagför de sina.

När man ser hur den där plundringen av skattebetalarna med hjälp av helikopteraffärerna gått till blir det lättare att förstå hur miljardsvindlerierna genom Vattenfalls Tysklands- och Hollandsaffärer gick till. Och då har vi ännu inte sett hela vidden av svindlerierna i Sjöfartsverket.

Tattarnas bajsande och horande på kyrkogårdar må verka nedbrytande på samhällsmoralen, men jämfört med folket på Sjöfartsverket och Näringsdepartementet framstår tattarna som riktiga hedersknyfflar. Åtminstone är den ekonomiska skadan de gör blygsam jämfört med den som slöddret i statsapparaten orsakar.

De behöver naturligtvis inte frukta något från sina kumpaner inom rättsväsendet. Men mot bakgrund av hur snabbt förfallet i Sverige går tror jag inte att man behöver befara att de ska förbli ostraffade. De får nog sin belöning och de får nog den i en sådan ordning som inte besväras av några korta preskriptionstider som utformats med syftet att skydda maffian mot folket.

Södertälje torsdagen den 8 oktober 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: