måndag 25 juli 2016

Då IKEA, nu Ansbach

.
Allt fler börjar nu förstå vad Stefan Löfven och Center- och Miljöpartister, för att nu bara nämna några, har ställt till med.

Dubbelmordet på IKEA i Västerås där en tillfällig nysvensk, som nekats uppehållstillstånd, mördade två oskyldiga svenskar för att få bo på svenska statens all inclusive-hotell gläntade till vidden av vad dessa politiska dilletanter ställt till med.

Nu har, av allt att döma, Tyskland begåvats med sin motsvarighet. Enligt tidiga uppgifter i media utfördes sprängdådet i Ansbach, av en syrier som dödade sig själv och skadade tolv. Han nekades uppehållstillstånd för ett år sedan.

Tyskland delar tydligen det svenska problemet att man inte får iväg de som nekas uppehållstillstånd. Man kan undra om Merkel i likhet med Löfven står i TV och gottar sig åt hur imponerade alla andra är av hur tyskarna skött migrationspolitiken? I alla fall tror jag att det inte behöver ske så många IKEA/Ansbach-mord för att det ska bli slut på papegojmärken för Merkels del.

I Sverige har vi tiotusentals personer i snarlik situation - alla illegalt anlända oräknade. Det som framför allt gör att det inte händer så mycket är att svenska staten är i så långt framskridet förfall att man inte klarar av att söka reda på och skicka iväg dem.

Falun måndagen den 25 juli 2016
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: