onsdag 20 juli 2016

Erdogan orsakar semesterkaos för svenska politiker

.
Nyss har våra svenska och europeiska politiker i lag med, eller på uppdrag av, den amerikanska organiserade brottsligheten, ödelagt ett flertal arabländer och öppnat migrationsslussarna till Europa, med sedermera känt resultat, dock ännu under framväxt. Det har dessa hycklande klåpare gjort samtidigt som de slagit sig över bröstet av förträfflighet och påstådd humanitet. Sedan har de uppdragit åt Erdogan att mer eller mindre låta skjuta ned migranterna vid gränsen, även om man naturligtvis inte säger det rent ut.

Europas politikers klantighet öppnade dörren åt Erdogan att göra sig till diktator i Turkiet. Man kan förmoda att detta bekräftats till Erdogan - mellan skål och vägg. Och Erdogan var inte sen att nappa! Det var som att ringa i vällingklockan och ropa: - Maten är färdig - kom och ät!

Nu rensar Erdogan ut oliktänkande och intellektuella på ett sätt som Europa inte sett sedan Hitlers och Stalins dagar. Europas politiker som är de som - i vanlig ordning - ställt till detta tillsammans med de amerikanska stollarna tiger förstås. Just nu har man lyft upp båda fötterna i luften och springer runt, funderande på var man vågar sätta ned foten för att inte riskera sin plats vid köttgrytorna. Förhoppningsvis har journalistiken glömt Erdogans utrensningar när semestern är slut.

Svensken i gemen däremot står med båda fötterna på jorden, men är lite bekymrad för om charterflyget ska gå i tid.

Falun onsdagen den 20 juli 2016
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: