söndag 24 juli 2016

Ocean Gala skapar panik i migrationsindustrin

.
Det är intressant att följa hur fartyget M/S Ocean Gala, förvisat från Härnösand till Utansjö hamn, skapar panik i hela migrationsindustrin.

Tjuvknepen är många för att hindra att fartyget får lägga till någonstans över huvud taget och driva sin verksamhet. En lustig konsekvens har blivit att den allomstans rådande statliga toppstyrningen kommit i öppen dager i media. Normalt är den dold bakom potemkulisser och idealiserande floskler, vars betydelse är att vi har kommunal självbestämmanderätt i Sverige. Det har vi naturligtvis - i alla frågor som rikspolitiken, riksbyråkratin och maffian inte bryr sig om. Men så fort det gäller något för de nyss nämnda viktigt råder absolut toppstyrning. Delvis är det naturligtvis en följd av att kommunpolitiker ofta är svaga vid en jämförelse. Nu sprider sig paniken från bankmaffian via centralbyråkratin via Löfven och nedåt.

Paniken beror naturligtvis på att M/S Ocean Gala skickar ut fel associationer till dem som betalar kalaset . eller plundras - beroende på hur man själv är bekväm med att uttrycka saken. Många svenskar, som brukar kalla sig själva ”de som har byggt upp landet” är besvikna och förvirrade. Ja, de kallas för detta av politikerna också - några månader före varje val, när man ska lura dem till valbåsen. Men allt fler av dem tvingas äta på soppkök och pengar till sjuk- och tandvård samt mediciner blir allt svårare att orka med eftersom migrationsparasitindustrin roffar åt sig alla pengar. Inte bara pensionärer drabbas. Skolorna är i fritt fall och det är bara förnamnet jämfört med vad som kommer att hända när alla dessa olika folkslag och språk ska hanteras i skolor, utspridda över landet. Begreppet ”den nya hjälplösheten” har vi hört talas om. Snart får vi även bekanta oss med begreppet ”den nya analfabetismen”.

Löfven och kompani döljer migrationsparasitindustrins verksamhet under ett täcke av humanitet och medmänsklighet, som naturligtvis Sveriges fattigpensionärer och numera allt större väljargrupper ska stå för, vare sig de vill eller inte. Men bakom kulisserna handlar det bara om att stjäla skattemedel. Ungefär som när man borrar en onödig tunnel genom Hallandsåsen eller när Sjöfartsverket upphandlar helikoptrar i riggade affärer eller när en lastbils påkörning av ett broräcke göms under ett tält och påstås ha skapat skador för 100 miljoner kronor. Och nu är man rädda för att M/S Ocean Gala ska kvadda hela denna lukrativa maffiaverksamhet genom att få skattebetalarna att associera till kryssningssemestrar. Därav paniken. Det är rädslan för att skattebetalarna ska förstå  och kunna ta till sig politikens drivkrafter som skapar den. Allting bygger ju på att lättlurade skattebetalare ska kunna lura sig själva, med stöd av propagandamedia, att det är maffians goda hjärta som driver migrationscirkusen.

Falun söndagen den 24 juli 2016
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: