söndag 22 januari 2012

Sökes: Inställsam Pansarrygg

.
Nationalsocialdemokraterna söker ny partiledare. Mot bakgrund av vad som framkommit den senaste tiden om samarbetsklimatet inom partiet som de alla älskar kanske en platsannons ska se ut så här:


Sökes: Inställsam skurk med hederlig framtoning och pansarrygg

Till populärt och tacksamt toppjobb i medialt fokus sökes pansarrygg med vana att fungera i fientlig miljö med frekvent krypskytte, mest bakifrån, men även från sidorna. Du förväntas vara tillgänglig dygnet runt, året om. Jobbet innebär en möjlighet för den ensamstående som gillar att resa. God samarbetsförmåga, innebärande vana att låta andra betonghäckar bestämma vad Du ska tycka, tänka och försvara, är ett krav. Det är meriterande om Du har odemokratiska och otidsenliga ståndpunkter, tydlig mobbarprofil och flexibel inställning till sanningen. God förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift, men inte utan lov, är ett plus. Vi förväntar oss att Du har god social kompetens och god förmåga att vinna människor för Din sak, vare sig den är vad de tror att den är eller något helt annat.

Svar till signaturen ”Låt oss gå in i 1930-talet tillsammans”, Sveavägen 68, Stockholm.
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och idag presenterades han!
Metallare är han, så han har nog redan svetsat ihop en rustning, som han hoppas klarar av alla knivhugg han i framtiden kommer att utsättas för, har han följt debatten ang hans föregångare så har han nog även dimensionerat rustningen för pansarbrytande ammunition, han lär behöva det.

Mikael Styrman sa...

Ja, han lär behöva det...