fredag 6 januari 2012

Statsbrottslighetens egen eldistribution

.
Den som har följt bloggen har också kunnat ta del av vårt numera helt politiskt korrumperade och kriminella elsäkerhetsverks skurkstreck i bland annat Mattila, beskrivna i bloggar utlagda mellan slutet av oktober och mitten av november. Den som inte har sett kan gärna läsa:

Grovt sabotage mot elnätet i Tornedalen - utlagd 21 okt 2011
Dödshotet i Mattila - utlagd 23 okt 2011
Kriminella som elsäkerhetsinspektörer - utlagd 25 okt 2011
Öppet brev till IT- och energiminister Anna-Karin Hatt - utlagd 27 okt 2011
Vad gjorde Elsäkerhetsverket fredagen den 21 oktober 2001? - utlagd 18 nov 2011

Den organiserade statsbrottslighetens torpeder Yvonne Fredriksson och Johan Gullesjö ska använda Vattenfall till att driva Ekfors nät. Har man tagit del av ovan nämnda bloggar vet man också att jag har ifrågasatt om Vattenfall har några resurser att avsätta till det.

I skrivande stund är det oklart om Vattenfall fått ordning på leveranserna till alla sina egna kunder som varit utan ström sedan juldagen. Ekfors nät har som vanligt inte haft några avbrott. Det tycks finnas ett mindre antal Vattenfall-kunder kvar i mörker ännu - efter 12 dygn. Som mest var det någonting mellan 100.000 och 150.000 hushåll i mörker. Många tiotusen hushåll uppemot en vecka.

Elsäkerverkets Luca Brasi-typer har ianspråktagit åtta vattenfallare en hel helg samt efterföljande måndag för att vakta Ekfors exemplariskt skötta elnät i Mattila - av säkerhetsskäl, sa man. Nog hade det varit bättre om de hade fått sköta Vattenfalls elnät istället. Så här ser det ut i Vattenfalls högspänningsnät strax utanför Ekfors område i skrivande stund:







Var är Elsäkerhetsverkets Luca Brasi-typer nu?

Ut i Lexusen med Dig Fredrik Sjödin 
och gör Ditt jobb Din skurk!

Övertorneå den 6 januari 2012
Mikael Styrman
.

8 kommentarer:

Bra blogg som visar statskorrumptionen sa...

Jag undrar för ett tag sedan var det om linjen där du (ekfors)? höll på att byta stolpar där linjen var sidolutad. Jag förstår inte reparerar du och renoverar linjerna fast företagen är tvångsförvaltade och intäkterna går till de korrumperade?

Mikael Styrman sa...

Svar till signaturen ”Bra blogg som visar statskorruptionen”:

Det kommer ett inlägg snart med rubriken

Judas-Roope och Alf Capone.

Jag väver in svar på Din fråga i det inlägget.

Verner sa...

Mikael!

Bilderna du visar på Vattenfalls nät ser ju förjävliga och rent lifsfarliga ut.

Är trådarna som "Fredrik håller i" till andra ställen också lika lösa?

Har du Mikael tänkt på (fast du har nog tänkt på det mesta) om att skicka bilder, och förklara läget till högste chefen i landet.

Menar att i en organisation där en underhuggare befinner sig i och upplever det förekommer oegentligheter, så hjälper det oftast föga att gå till en mellan chef. (Anna karin Hatt)

Du skrev ett öppet brev till henne tidigare. Har du fått något svar?
Som jag upplever, kan hon betecknas som en marionett.

Kan han FR möjligen vara helt ovetande om detta, finns det folk runt han som undanhåller honom det kritiska läget i Övertorneå ?

För vad som "håller på hända" med Ekfors Kraft är väl också ytterst viktigt för landet som helhet.

Med utlovade (Alliansen) lättnader för företagare och framförallt! Vem vågar starta ett företag i detta land om staten i nästa steg kan konfiskera detsamma?

Jag och många många i landet håller på dig, och hoppas verkligen du Mikael har kvar ett ess i rockärmen, mot Förtryckar Staten Sverige.

Mikael Styrman sa...

Svar till Verner:

Under senare tid har de byggt en hel del, men mycket gammalt finns ju kvar naturligtvis.
Allt gammalt är ju enbart elektriskt dimensionerat.
Ingen dimensionering verkar ha gjorts för mekanisk hållfasthet.
Man kan säga att de är dimensionerade för att gå sönder.
Följaktligen är det mesta mycket klena linor,
som inte får någon överdriven tillsyn eller snöbekämpning
förrän det blir fel.
Så alla linor har nog en kvarvarande uttänjning
vilket gör att de hänger lågt även utan snö,
lätt slår ihop i vind
och når mark utan större problem vid snö- och islast.

Men det är ju statligt.
Så det får ju skötas hur som helst.
Mobben, myndigheter, elsäkerhetsverk och media tävlar om att applådera.

Det är klart att Hatten är en attrapp.
Jag fick ett goddag yxskaft-svar av henne genom en underhuggare.
Hon gömde sig bakom ”ministerstyre”.
Som om hon är någon slags lägerfånge där som inte ska ha något inflytande...
Det är ju så dumt så man tror nästan inte att det är sant.
Och framför allt fegt.
Tala om att undergräva sin egen auktoritet...

Jag tror att FR är invigd - men felinformerad.
Han anar kanske inte hur illa det är.
Det blir gärna så om man informerar sig ensidigt.
Och det finns ju alltid skurkar som sitter i kläm och inte säger hela sanningen.
Även bland de egna...

För övrigt så tror jag att han är klokare än de flesta i sekten.
Men, jag tror också, att han lider av samma sjuka som alla politiker.
Att man vill följa minsta motståndets lag.
Den leder ibland vilse.
Med små steg åt gången kommer man allt mer fel.
Men kan inte leda dem rätt innan de kommit vilse och förstått det.
Först då är de mottagliga för den andra bilden.

För mig är det naturligtvis viktigt.
Och jag föreställer mig att det är viktigt för många andra.
För vem vågar driva företag om det innebär att vara utlämnad till maffians godtycke?

Verner sa...

Tack Mikael för ett så utförligt svar.

Jasså! Hatten gömde sig bakom ministerstyre.

Auktoritet! Javisst, och

då kan man ju fråga sig, Vad har hon för uppgift där egentligen ?

Du tror FR är informerad, men troligen felinformerad.

Det ligger nog något i detta.

Som det flesta vet, när en händelse ska berättas, så blir den mer och mer avikande ju fler som berättar. Även om alla berättar det korrekta händelse förloppet.

Minsta motståndets lag.. Ja tyvärr är det helt riktigt.

gäller också på det flesta arbetsplatser idag, även min. Interna problem vågar inte arbetsledarna el rättare sagt små påvarna ta itu med direkt. utan det ska tisslas och tasslas fram och tillbaka, tills det "bleknar" Men det slår ju i allafall senare tillbaks mot dem själva med uteblivet förtroende från jobbarna.

Det är lätt att vara chef när det är vindstilla. Då det blåser ska chefen cheferna träda fram och ta beslut.. Men som sagt det finns inte många av den varan kvar i Sverige idag.

Mikael, ska du inte prova med att ringa FR ok troligen är det nog en underhuggare som svarar ? Ministrarna har ju dock telefoner.

Vilket borde betyda att de kan ta ett direkt samtal. (om de nu vill)

Han måste väl ta sig lite tid om han hör att du är utsatt för ett justitie mord. Och att frågan är högaktuell om förtroendet att våga starta och driva företag i dagens klimat i landet.

(Det kan kanske stoppa auktionen på onsdag)

Mikael Styrman sa...

Svar till Verner:

Frågan om Hattens uppgift här i världen är synnerligen motiverad. Jag tycker att det verkar som om hon har fått jumbopriset - energifrågorna - som alla politiker med rätta är rädda för. För att inte Annie Lööv ska drabbas av dem... Och Hatten som förlorare kan inte värja sig. Uppdraget kan vara ett vinna eller försvinna-jobb. Av den approach jag har sett hittills är det ett försvinna-jobb för hennes del.

Det där med att återberätta saker, och långa kedjor, det blir som leken i skolan, där en elev får viska till nästa och när meddelandet gått klassen runt har det ingenting gemensamt med det ursprungliga meddelandet.

Det är intressant tanke det där med att kontakta FR. Men tiden är ganska knapp. En av organisationens viktigaste uppgifter är ju - som man har byggt upp det - att skydda ministern från allt som kan vara komprometterande. Det är därför osannolikt att jag skulle nå fram.

Och så är det lite känsligt. Det kan vara generande. För även om alla vet precis hur toppstyrd den svenska staten är, så är de in i döden beredda att hitta på undanflykter, för att förneka det och låtsas att saker och ting har ändrats av något annat skäl än ”heta linjen”. Och det skulle därför kunna vara rent besvärande att jag börjar kontakta dem nu, fem i tolv? Kanske bättre att de får nyktra till själva.

Vi brukar skoja om att ett hus är uppbyggt av 1.000 misstag. Vad innebär det i så fall att regera ett land som Sverige? Att hantera 1.000 katastrofer?

Eftersom media i det här landet är nästan 100% fokuserade på att sälja ”konserverad gröt” till folket sker ju den fria debatten på nätet. Den som inte tidningarna lyckas lägga täcket över. Och den följer alla inblandade.

En kille som FR har ju säkert extremt mycket att stå i. Hinner man inte följa allt själv avdelar man någon att vaska fram det som är viktigt och som kan gå ordentligt åt helvete. Och det tar man i resolut. Det slår lite fel ibland. Det är risken med resolut agerande.

Om spanaren misslyckas ordentligt och inte flaggar om något viktigt som sedan spricker så får han nog se sig om efter nytt jobb.

Grundregeln är, att man tar inte i något utan att det verkligen blir akut. Och då handlar det nog mer om akut för regeringen än akut för någon annan.

Jag tror att FR är mycket väl införstådd med att jag är utsatt för inte bara ett utan en radda justitiemord. Problemet är nog snarare att man har gjort bedömningen att utifrån rent partistrategiska skäl och utifrån ”känd kunskap” är det taktiskt riktigt att fullfölja det och satsa på att ingen någonsin ska få reda på vad det var som hände.

Sen lever de i en miljö av övertro på reklam och propaganda i vilken man tror att allt, precis allt, kan läkas med en bra propagandainsats. Att det inte alls handlar om hur det är ute i landet utan bara om den propagandabild man lyckats skapa. Och det är ju så med propaganda att den botar inte sjukdomen. Den dämpar bara symptomen så att man inte förstår när det är på väg att gå åt helvete trots att man nyss genomfört en så bra propagandakampanj. När det slutligen klappar ihop för att det är för långt mellan propagandan och verkligheten är man lika förvånad som Nicolae Ceausescu stående på balkongen, väntande på folkets ovationer.

Jag lutar nog åt, att det enda som kan stoppa auktionen på onsdag är att FR:s spanare begriper att ringa i klockan tillräckligt högt. Det förutsätter förstås att den avdelade spanaren inte har någon egen ko på isen i det här fallet som påverkar hans bedömning... För min egen del tror jag att jag måste prioritera att klämma ur mig ett antal viktiga bloggar som tydligt visar hur korruptionen omfattande S, C och M i förening, har berövat mig stora tillgångar redan tidigare och fått mig inlåst i politiskt fängelse en gång, snart två.

Verner sa...

Mikael, du är absolut ett proffs på att skriva! Ingen tvekan om det.

Ja nog har Hatten fått jumbo priset alltid.
Men hon kanske inte är så noga, en fet lön har hon och kan samtidigt glänsa med de stora grabbarna.

Men en mera vingklippt fågel finns nog inte.(om hon nu hade planer på att göra livet lättare för kunderna.)

Och Annie lööv ska slippas svärtas ner av det besvärande uppdraget, så är det nog.

Du menar att det är utsiktslöst att kontakta FR direkt och så här fem i tolv ? Visst kan det stämma,
Men det kan också vara så att han vill ha en direkt linje utan mellan händer vid ett viktigt ärende.
OK Han sitter ju samtidigt på en Vattenfallstol så det är väl generande,kärvt och prestige ?

Och vem han vill ska vinna fighten mellan EkforsKraft och VF kan ju nästan en femåring gissa.

Men Mikael, han FR har nog inte heller så gott om tid..Åtskilliga tusen moderater har tappat förtroendet helt, med den förda politiken.

Och förtroendet kommer ytterliggare kraftigt att minska om Konfiskeringen av Ekfors fullföljs. Var så säker.

Till det positiva,i det sorgliga för din del är att det kommer att ge eko i hela Sverige och långt utanför landet.

Människor kommer att tänka.. Vad händer i Sverige ?
Är detta inte "Världens mest demokratiska land" längre...

Den "Konserverade gröten" ..skratt!
Jaa vad härligt svart på vitt tidningarna blir bara tunnare och tunnare.. det finns troligen hopp "för det sovande folket" Folk har börjat rata pappers tidningarna.

Mikael Styrman sa...

Svar till Verner:

:-D

Jaa, vad skulle vi göra utan internet?
Fortsätta att matas av de där sagorna som politrukerna matar oss med via papperstidningarna av gammal vana...
Som om vi alla vore mellan 80 och döden och helt odatoriserade.

Sett ur Hattens synpunkt kan det vara rena bingovinsten ändå.
Kan hon bara leva med att varenda svensk kommer att betrakta henne som en inkompetent och oduglig jubelidiot så får hon ju säkert väldigt bra betalt för besväret.
Och chans att gifta upp sig.
Hon hade nog inte klarat sig bättre på öppna arbetsmarknaden :-)

Du förstår vad roligt grabbarna ska ha före och efter att hon ska briefas.

Det är klart att Ekfors väger ju väldigt lätt i förmånsvågen.
Som en gammal klok konsult sa en gång åt mig, i min gröna ungdom, det krävs MYCKET mer för att vara vän med Ekfors än att vara fiende.

FR har naturligtvis ett rent helvete nu.
Allt håller på att klappa ihop.
Och alla vill, inte bara behålla sina förmåner, utan roffa åt sig helt okontrollerat.
Till synes helt ovetande om att en myndighet bör ha någon annan verksamhet också än att bara administrera sig själv.
Det saknas nog inte personer i hans närhet som vägrar att inse att den svenska staten inte är någon jultomte längre utan snarare en långvårdsavdelning med ett ålderdomshem på släp - som är låst på natten.

Och skurk- och sektmentaliteten i M gör det naturligtvis inte ett dugg lättare.
Alla moderata småpåvar som förväntar sig att allt ska vara som på sossetiden.
Att en moderat partibok ska lösa alla världens problem.
Hur ska han få dem att förstå, att ett upplyst folk som nästa generation svenskar är på väg att bli tack vare internet, inte kommer att acceptera medeltida metoder?

Inte skulle då jag vilja vara FR och bli ansvarig för att ha slagit ihjäl Ekfors.
Det må ha gått på sossarnas medeltid när man kunde hålla folk i mörker med hjälp av jounalistattrapperna.
Då kunde man ljuga ihop någon fantastisk historia - som Ebbe och Holmér på sjukhuset, men sånt funkar ju inte längre.


Det är ju lätt att vara politiker i tid av ökande inkomster och tillväxt.
Men nu sållas agnarna från vetet.

Nog skulle vi säkert kunna komma fram till något bra med FR - för alla parter.
Men då måste han ju först acceptera att det inte går att sätta sig på oss och kväva oss till döds.
Då kan man inte vara säker på vem som stryker med först.
Så byråkratins önskemål om att klubba ihjäl oss är nog inte att satsa på.
Det kan bli Pyrrhusseger 1+2 - på ett bräde.