torsdag 10 september 2015

Den moderna tidens ”Mayflower”

.
Det är inte alls konstigt att invandrare i första och andra generation startar luftbroar till Europa. Så gjorde européerna också när de tog USA från Nordamerikas indianer för att sedan utrota dem. Fast säkert hade ingen av dem då en tanke på att det skulle bli följden.

Skillnaden är att den gången använde man segelfartyg.

Historien går igen.

Historien lär oss att det inte går bra för folkstammar som blir i minoritet. Det bör man tänka på när man startar omflyttning av stora mängder människor till glest befolkade områden istället för att konfrontera de psykopater som med vett och vilja skapar krigen och ödelägger deras hemländer.

Att frivilliga kliver fram och hjälper till förvånar inte heller. Det har vi sett förr - i Waffen-SS. Att människor hjälper till med sin egen avrättning har vi också sett förr. Då var ledordet att samlas kring ”Arbeit macht frei”.

Om bara alla godhjärtade hjälper till att föra över väldigt mycket människor hit, från områden där man har vana att skjuta skallen av varandra och spränga bilar mitt i torghandeln, så kommer allting att bli så bra så.

Södertälje torsdagen den 10 september 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: