söndag 13 september 2015

Tyskland lämnar Schengen TILLFÄLLIGT…

.
Det kan visa sig bli lika tillfälligt som de många tillfälliga skatterna som nationalsocialdemokratin infört under hela min levnad. De flesta - kanske alla - finns ännu kvar. 

EU:s fria rörelsefrihet har naturligtvis blivit överkörd av verkligheten. Den var till för att välartade Européer skulle kunna röra sig fritt inom Europa. Redan Balkantiggarnas inträde på scenen var en sådan förändring som man inte hade förutsett och inte heller kunde hantera i Bryssel och Strasbourg. Det fenomenet hade redan startat en process, som med tiden skulle ha förändrat Schengenavtalet. Nu gick det så mycket snabbare när vågor av afghaner, pakistanier, afrikaner och araber sköljer över Europa.

Stängsel har redan byggts här och där i Europa, enligt amerikansk modell. Men nu satte väl Tyskland, EU:s mest centrala land, punkt för Schengen?

Jag tycker att det verkar vara ganska långt mellan den tyska verkligheten, så som den rapporteras till oss idag, åtminstone i internationella media, och den tyska verkligheten, så som som den rapporterades till oss i svenska media för någon dag sedan, då kungen av Europa, Stefan Löfven, drog runt i världsdelen på sin flykting-Eriksgata. Fast det visar kanske bara på vådan av att tro för mycket på vår svenska maffiakontrollerade press?

Södertälje söndagen den 13 september 2015
Mikel Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snart på en bro nära dig...

http://petterssonsblogg.se/2015/09/15/uppmaning-till-tyska-barn/#comments