tisdag 8 september 2015

Löfven väver in sig i lögner

.
För var dag som går väver Stefan Löfven in sig i en allt tätare väv av lögner. Än är invandringen lönsam. Än ”ska ingen komma undan” för att bara ta ett exempel.

Hans Rosling var med i Aktuellt 21 igår kväll. Han är stimulerande att lyssna på. I en fråga full av nästan religiösa övertoner på bägge sidor, visar han att det går att vara klar och tydlig, samtidigt färgstark och med ett betydande mått av integritet uttala sig om våra politikers hycklande invandrings- och flyktingpolitik.

Stefan Löfven å sin sida drar runt med Bonnierpressen om halsen och gråter krokodiltårar. Han uppmanar oss att vara solidariska med flyktingarna. Det är man enligt honom genom att skicka sina pengar till katastrofparasiterna befolkade av sossepampar i andra och tredje generation. Bra för sossepamparna som istället för att hålla räkning över vilka kändisar de har knullat med istället kan övergå till att räkna pengar - som på den gamla goda tiden. Men flyktingarna har ju ingen hjälp av det.

Rosling lyfte fram några punkter som visar på det totala hyckleriet som Löfven och kompani ägnar sig åt, samtidigt som de låtsas värna om flyktingarna. Exempelvis att en flykting har rätt att söka asyl i Sverige. Men för att göra det måste han vara i Sverige. Det blir svårt eftersom han inte har rätt att ta sig till Sverige.

De skulle kunna flyga för en bråkdel av vad de får betala människosmugglare. Men det går inte för flygbolagen bötfälls om de låter dem flyga. Istället hänvisas de till människosmugglarna. Och Löfven utgjuter eder över de ”hänsynslösa” människosmugglarna som tar mycket betalt för att köra flyktingarna över Medelhavet i sjunkfärdiga skorvar. Men vad ska människosmugglarna göra? Myndigheterna hugger ju upp deras båtar när de når land. Därför måste de ha billiga båtar. De blir ju engångsbåtar. Det är därför det blir så dyrt. Stefan Löfven skäller på smugglarna som är människornas enda chans att klara livhanken. Ändå är det han själv och hans medbrottslingar som orsakar att människor drunknar i tusental när de försöker korsa Medelhavet. 

Vidare tog Rosling upp att pengarna till flyktingmottagandet tas från u-hjälpen. Så istället för att hjälpa dem i hemlandet tvingar politikerna dem att komma hit för att få hjälp. Så om USA startar krigen tvingar Löfven och kompani människorna att emigrera.

Löfven och hans kumpaner är med andra ord inte bara skurkar i största allmänhet - de är massmördare också - krokodiltårarna och de vackra orden om solidaritet till trots!

Södertälje tisdagen den 8 september 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: