måndag 14 september 2015

I Kalifornien brinner husen…

.
…som vanligt nödgas jag tillägga. Och när som helst kan vi förvänta oss att svenska brandkårer hämtar sakkunniga därifrån till hjälp vid skogsbränder här. Hjälp som de sedan kan betrakta med samma blick som riktigt små barn studerar jultomten. Även när de svenska gjusen brinner.

Men om man i USA använde mindre än hälften av de dollar som går åt till att spränga bilar vid grönsaksmarknader i arabvärlden till brandbekämpning värd namnet skulle inga amerikaner behöva överge sina hem. Men den amerikanska eliten använder nationens dollar till det som hjärtat är fullt av: mord, våldsam död och vapenförsäljning.

Och i den amerikanska lydstaten Sverige har av allt att döma nationalsocialdemokraten Peter Hultqvist numera axlat Carl Bildts mantel som ställföreträdande amerikansk mutkolv och går med liv och lust upp i det amerikanska hedersuppdraget att förvandla den fredliga Östersjön till Dödens Hav. Fast det görs smygvägen, via Polen, för att vi inte ska förstå vad som pågår.

Södertälje måndagen den 14 september 2015
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Smygvägen via Polen? Hur då? Något som jag missat?
Rune

Mikael Styrman sa...

Svar till Rune:

Vi är med om en NATO-anslutning, kamouflerad till ”soft”.

Våra skurkar till amerikanska lakejer gör på amerikanskt uppdrag en massa bilaterala samarbetsavtal med NATO-länder. Efter ett tag blir det bara en formalitet att även ta ett fullvärdigt NATO-medlemskap.

Ungefär som grodan som omedelbart hoppar ur kastrullen om man sätter ned den i kokande vatten. Men om man sätter ned den i kallt vatten och gradvis ökar värmen stannar den dumma grodan kvar och blir kokt.

Skillnaden är att den kokta grodan blir uppäten medan det amerikanska militärindustriella komplexets psykopater förvandlar vårt land till en krigsskådeplats.

Vid en ytlig betraktelse ser det helt oförargligt ut. Syftet är naturligtvis bedrägligt. Hultqvist och de andra skurkarna lurar, med stöd av en massa propaganda, in oss i ett NATO-medlemsskap som det inte finns stöd för.

Anonym sa...

idag NU är amerikanska förband på väg till Ungern !! för som det heter = NATO övningar

Och vad tror ni ??

Ungern har utlyst6 mndrs undantagstillstånd...inget i Svensk media...

Här råder en stämning som på TITANIC , alla med Svetsaren i spetsen dansar och äter, alla råttor sjönk i djupet!!

Detta är landet för CP folket..

God luck !