söndag 7 oktober 2018

Den gamla TV-politruken Marianne Rundström…


.

…är förbannad, enligt Expressen. Ni minns hon som ”tvättade ren” Claes Borgströms heder i ett gulligt och kultiverat hemma-hos-reportage där han bland annat spelade piano, efter att Tomas Quick-skandalen hade blivit allmänt känd.

Tåget har blivit försenat när hon har varit på väg hem från Bokmässan och informationen har varit dålig.

När journalistiken blir korrumperad och upphör att fungera på sätt som avsetts, så som nu är fallet i Sverige, då förfaller samhället snabbt. När trycket från massmedia upphör kan ett land råka ut för sådant som Sverige gjort och gör. Här några exempel:

Världens dyraste sjukhus byggs av psykopater, för egen vinning, men utan vårdplatser, miljarderna forsar till den grova organiserade brottsligheten.

Människor dör i sjukhusköer i allt större utsträckning.

Valfusk varken utreds eller beivras - inte ens uppenbart valfusk.

Valsystemet utformas för att möjliggöra fusk.

Poliser lever lyxliv på kontinenten och låtsas jaga brottslingar, men skapar istället brottslingar och påhittade brott.

Vägnätet förfaller - byggs numera med hinder för att förhindra framkomlighet, allt för att tillmötesgå idealistiska dogmer.

Narkotikahandel förbjuds formellt, men handeln upprätthålls till stor del av polisen, och ingen från polisen fristående organisation utreder brott begångna av poliser.

Media sänder, någon gång per år, inslag med ”Mick Belker-typer” som får jaga missbrukare på ”Plattan”, för att lura i medborgarna att narkotikabekämpningen fungerar.

Polisens uppklarningsprocent sjunker till noll eller nära noll - enbart politiska ”brott” med på förhand bestämt utfall klaras upp.

Gränserna lämnas öppna - vem som helst får komma, får bidrag, avkrävs varken arbetsinsats eller språkkunskaper - och kan därför langa narkotika och begå andra brott på heltid - med statlig grundlön.

Människor nekas uppehållstillstånd, men får ändå stanna kvar, parallellsamhällen växer snabbt och urgröper det ordnade samhällets finansiering. Ingen vit verksamhet kan konkurrera med en snabbt växande svart sektor som varken behöver betala löner eller skatter.

Statliga institutioner, skatteverk, kronofogdar, poliser, åklagare och domare används av den grova organiserade brottsligheten för att plundra inhemska företag och företagare.

500 miljarder (femhundratusenmiljoner) förskingras i statliga Vattenfall utan att någon ställs till svars och utan att media ens försöker granska.

LKAB dräneras av den grova organiserade brottsligheten.

Politiker tjuvjagar med statens helikopter i nationalparker.

Pensionsbesparingar dräneras av de som är satta att övervaka systemet.

Låtsas-gruvor startas och sänks, enbart för att lura folk på pengar - utan rättslig utredning.

Skjutningar på öppen gata samt kastande av handgranater är numera en nära nog daglig företeelse och följs av ”stormning” av akuten av brottslingar som kräver respekt av personalen.

Vem som helst döms till vad som helst av enhälliga korrumperade domstolar.

Kriminalitet i våra högsta juridiska institutioner granskas inte.

Media fokuserar istället på att jaga verkliga eller inbillade rasister som till stor del utgörs av människor som påstår att något av ovanstående förekommer.

Och Marianne Rundström blir - efter ett helt liv i centrum av våra korrumperade media ilsken - för att SJ informerar dåligt i samband med en akut driftstörning, när hon vill åka hem från Bokmässan.

Tala om att bete sig skamlöst…


Att tågen blir försenade och ingenting fungerar ordentligt speglar bara det övriga förfallet i samhället och är till mycket stor del en konsekvens av att våra journalister och redaktörer inte skött sitt arbete. Det ligger väl någon sorts gudomlig rättvisa i att konsekvenserna av deras underlåtenhet ibland även drabbar dem själva.

Falun söndagen den 7 oktober 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: