tisdag 16 oktober 2018

Sosseledares makthunger gör dem till antisemiter


.
Många har nog förundrat betraktat vad som utspelat sig i Malmö, hur antisemitismen kommat i dagen allt tydligare hos lokala politiska ledare, företrädesvis S-märkta. På motsvarande sätt har väldigt många, givet vad som händer i omvärlden och även i Sverige, svårt att förstå att våra politiker och tjänstemän är så generösa med skattemedel till uppenbart odemokratiska muslimska organisationer. Många av dem dessutom militanta och odlande en parallell rättsordning, i konflikt med svensk lag och svenska normer.

Muslimer är, som regel i högre grad än åtminstone västvärldens sekulariserade kristna, kraftigt indoktrinerade och utsatta för ett mycket starkare socialt tryck än vi är vana vid. Det tutas i luren flera gånger om dagen och då ska man släppa vad man har för händer, lägga sig på knä riktad mot Mekka med pempan i vädret och betyga sin underkastelse. I många länder är det förenat med omedelbar och konkret risk för förtryck, terror och till och med risk för att bli mördad om individen försöker att själv bestämma över sitt förhållande till religionen. Det är ”kärlekens religion” som en del indoktrinerade och förvirrade stackare ibland kallar det organiserade förtrycket som till stora delar tar över människornas självbestämmande.

Ledande socialdemokrater ler igenkännande. Det påminner mycket om hur de själva styr svagare och mer osjälvständiga människors liv. Inte bara svaga och osjälvständiga människor för övrigt. Alla människor som är i någon form av beroende till andra påverkas. Det kan handla om att behålla jobbet, bidraget, uppdraget, löneutvecklingen, barnens plats i idrottslaget mm. Men trots alla likheter kallar socialdemokraterna inte sin maktstruktur för religion. Man säger istället att man ”organiserar” människorna. Organiserandet leder till att människorna i alla möjliga och omöjliga sammanhang upphör att uppträda som individer och istället låter sig företrädas av mer eller mindre odemokratiskt utsedda politruker, som säger sig i allt väsentligt representera människorna.

Släktskapen mellan islams och sosseriets förtryck är slående. Det är därför inte förvånande att sosseriet vräker alla väljares skattemedel över allehanda muslimska organisationer i utbyte mot deras lojalitet gentemot sosseriet. I gengäld får muslimska småpampar köra sitt parallellsamhälle, sitt kvinnoförtryck, sin antisemitism mm utan svensk inblandning. Det är naturligtvis i realiteten en sorts röstfusk som inte är tydligt straffbar men som kränker demokratins väsen. Och vi har bara gläntat i svenska media till omfattningen av denna korruption. I förlängningen undergräver förhållandet vår samhällsordnings och vår demokratis fortbestånd.

Falun tisdagen den 16 oktober 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: