tisdag 16 oktober 2018

Svamlig sprängämnesamnesti


.
Våra makthavare och/eller vår polismakt tycks tro att de huvudsakligen nysvenska knarkhandlare och andra brottslingar som kastar brandbomber, handgranater och spränger sina offer i luften på annat sätt, känner sig tvingade att spränga någon i luften för att de inte har någonstans att lämna in sprängämnena.

Man bör dock inte peka ut dem genom att kalla dem araber, afghaner, somalier, afrikaner eller något annat. Gör man det blir de förvirrade hycklarna i tokvänstern, V, MP och S hysteriska och kallar en högljutt för rasist. Och C och L håller garanterat med. Bara för att man skjuter folk med maskingevär och spränger dem i luften i Afghanistan, Somalia, arabländerna och många andra afrikanska länder finns det ju ingen anledning att tro att det är de som beter sig så, menar de. Och det finns ju alltid dårar, som varit försörjda av skattebetalarna hela livet, som Gudrun Schyman till exempel, vilka är beredda att säga att svenska män alltid har betett sig så.

Och några får man säkert att lämna in någonting för att bevisa att metoden är en framgång. Men det lär väl bli några av de som opererar med polisens stöd eller goda minne eller sådana som lovat att rösta på ni vet vem. Men det blir ju inte gratis Om det blir något av betydelse som lämnas in, kan man vara säker på att den som gör det bytt till sig någon förmån som i slutändan skattebetalarna står för.

Blir det mycket och fina förmåner kommer det garanterat att resultera i en omfattande privatimport av krigsmaterial. Med tanke på de förhållanden som många nysvenskar kommer ifrån behövs det nog inte så märkvärdiga förmåner. Och inköpspriserna är ju låga eftersom västmakternas krigsindustrier delar ut ”varuprover” gratis i tredje världen, för att det i sin tur tvingar fattiga länder att beväpna sig för dyra pengar. Så det blir gott om sprängämnen i landet när våra makthavande dårar med de bästa av avsikter byter till sig sprängämnen mot PUT, förtur och vad allt det nu kan bli.

Den här sprängämnesamnestin kommer ganska säkert att resultera i att vi kommer ur askan i elden.

- Idioter!

Falun tisdagen den 16 oktober 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: