tisdag 10 februari 2015

Den missade chansen

.


Det var synd att våra korrumperade media missade chansen att, som i Indien, publicera hela listan med mutkolvar som gömt pengar med hjälp av HSBC-banken.

Det hade ju varit bra för den Kalixfödde förre generaldirektören vid Energimarknadsinspektionen Yvonne Fredriksson och hennes medbrottslingar ”advokaterna” Johan Gullesjö och Hans Andersson, samt den av många utpekade svenska gudfadern Anders Sundström, om man tagit chansen och publicerat listan över mutkolvarna och det hade visat sig att de inte var med på listan. Där förlorade de kanske chansen att rentvå sig från de envisa och elaka rykten som med rätt eller orätt pekar ut dem som grova skurkar.

Ja, utom under en förutsättning förstås. Om det nu var så, att det var med på listan hade det ju inte hjälpt dem att publicera den.

Själv håller jag dock det för osannolikt att någon av dessa nationalsocialdemokratiska hjältar skulle vara med på listan. Om Anders Sundström dels kan vara inblandad i så gott som varje svenskt bolag som plundras på hundratals miljoner eller tiotals miljarder och trots det får vara getabocken som vaktar trädgårdarna på Folksam och Swedbank - har man inte då en egen penningtvättorganisation i det ena eller båda bolagen, till gagn för såväl rörelsen som underhuggarna? Varför skulle man gå utanför huset för att hämta sådant som man har egen kompetens till?

Kanske finns chansen än för de nyss uppräknade juvelerna att tvätta sitt skamfilade renommé - om Folksam och Swedbank låter publicera sina egna penningtvättlistor.

Södertälje tisdagen den 10 februari 2015
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.reclaimjustice.com/artiklar/svensk_maffia_3/index.html

Mikael Styrman sa...

Fler sådana där sluskar som skor sig själva på att skada andra genom att ljuga för de övriga.

Sådär jobbar Bo Holmström också.