söndag 15 februari 2015

Hvad hvilja terroristerna?

.


(Uppdaterad 15/2, kl 23:35)

Då och då, eller rättare sagt stup i kvarten, ser vi dem i TV och kan läsa dem i tidningar eller höra dem i radion - pratkvarnarna från de många pladderorganisationerna som främst är till för deras egna förhärligande och följaktligen inte heller får så mycket mer uträttat.

Och nästan alla upprepar den massmördande stollen George W Bush floskler om vad terroristerna vill och hur de avskyr de öppna samhällena som inte alls är särskilt öppna, hur de hatar demokratin som det inte finns särskilt mycket kvar av. Snarare är våra samhällen slutna, hemliga, fulla av mygel och hysch-pysch samt demokratin och rättssäkerheten till stora delar satt ur spel. Och pratkvarnarna har nog inte reflekterat särskilt mycket över de floskler de härmar och sprider vidare. Och har de reflekterat har de knappast begripit. Inte sällan är deras uttalanden anpassade till vad som kan ge deras organisation bidrag och dem själva skjuts i karriären.

Till de vanligaste dumheterna som man rabblar upp med en drucken papegojas envishet hör just de ovan nämnda. Jag tror inte alls på de där manipulativa dumheterna som bara är till för att vi själva inte ska se skogen för bara träden. Tvärtom tror jag att "terroristerna" skiter fullständigt i det ovan nämnda.

Däremot är "terroristerna" en vildvuxen flora som ofta inte har mycket gemensamt med varandra. Så vildvuxen är floran att den knappast går att föra krig emot. Det tycks inte vara ovanligt att de är sysslolösa och frustrerade människor utan tydligt mål i livet. Inte sällan vanliga gatubrottslingar som gömmer sig bakom ädla ideal. I andra fall handlar det om människor som fått sina liv, sina familjer, sin hembygd, sina länder och sin framtid söndertrasade av västerlandets psykopater som är lika välutrustade med resurser som de är underutrustade med förstånd, empati och vanlig hederlighet.

Södertälje söndagen den 15 februari 2015
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt korrekt analys Mikael! Alla med hjärnfunktionerna i behåll kan givetvis komma fram till samma slutsats. Men i de politiska psykopaternas värld av maktspel så har verkligheten ingen relevans. Där är det viktigare med karriären och komma till en position där man kan roffa åt sig så mycket pengar och makt man bara kan. Och det är väl har man kan förstå det stora intresset hos EU-politiker för NWO, man kan skaffa sig ett globalt inflytande om man är hänsynslös och listig nog. Margot Wallström t ex har ambitioner som sträcker sig långt bortom Sveriges gränser, liksom andra EU-toppar som numera gärna lägger sig i alla konflikter i världen precis som USA.

Benny