tisdag 17 februari 2015

Egoistiska småbarn och föräldrar i skånska Nyhamnsläge

.
Nu är grannarna till Den proamerikanske plakatkludden Lars Wilks oroliga. Barn som vistas på ett dagis nära Wilks bostad, och förstås deras föräldrar, är oroliga för sin säkerhet på grund av närheten till Wilks bostad.

Men nu får det väl ändå räcka med egoism hos småbarnen och deras föräldrar. Är det ingen som tänker på Wilks? Det pågående muslimkriget, eller yttranderättsfrågan som de proamerikanska föredrar att kalla det, har naturligtvis stor betydelse för Wilks karriär. Något får väl ändå barnen och föräldrarna offra för att bistå en sådan osjälvisk rättskämpe...

Södertälje tisdagen den 17 februari 2015
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Kallle7 sa...

Vilks bor typ 600 meter från förskolan och det ligger en stor bondgård i mellan som gör att man inte ens kan se hans hus. Jag tycker deras oro är ogrundad och att de borde vara betydligt mer oroliga för det där flyktingboendet som ligger typ lika långt från förskolan. Och för att de har politiker som hyr in baracker för 500000:- om året per styck att bygga flyktingboende med.

Mikael Styrman sa...

De kanske är oroliga för det Du beskriver? Men det kanske inte kommer över nyhetströskeln i media därför att de som kontrollerar media föredrar att fokusera på rädsla för terrorattacker hellre än ekonomiskt vanstyre?

Sedan är det mycket pengar i flyktingförläggningar. Då är det mycket mutor också. Det kan också påverka nyhetströskeln.