tisdag 5 mars 2019

Maffiapolitiker vill hålla låtsasförhör med banksters


.
Bankernas omfattande penningtvätt oroar korrupta politiker, som inte själva vill bli avslöjade. Det går inte an att släppa lös ”rättsväsendet” mot banksters som tvättat pengar även åt korrupta politiker och tjänstemän. Medias uppmärksammande av penningtvätten i kolossalformat sätter ett visst tryck även mot korrupta politiker och en korrupt förvaltning att ändå göra någonting - men någonting som är ofarligt för banksters och därmed även för dem själva. 

Lösningen tycks bli att kalla några ställföreträdande banksters till Riksdagen för låtsasförhör och därigenom med korrupta medias hjälp lura allmänheten att man gjort något åt saken.

Men följden blir naturligtvis att korrupta politikers, tjänstemäns och banksters nävar som redan är djupt nedkörda i allmänhetens fickor, plånböcker och pensionssparande kan tryckas ned än djupare.

Falun tisdagen den 5 mars 2019
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...


Sällan har den gamla liknelsen om att sätta bocken som trädgårdsmästare känts mer träffande än om den charad som nu ska spelas upp.
Men det är väl fullt logiskt? Kriminella poliser ska utreda sin egen misstänkta kriminalitet. Inkompetent genuscertifierad räddningstjänst skall utreda varför man inte kan släcka bränder större än en papperskorg (får dock inte vara någon brännbar vätska i papperskorgen om det ska lyckas). Försvarsmakten ska utreda varför man inte lyckas uppnå tillstymmelse till försvarsförmåga trots numera stadigt ökade anslag. Jag kan fortsätta rabbla offentliga eller offentligt kontrollerade verksamheter länge men tror det räcker så. (Herr Styrman har säkert någon parallell till kraftnät och energisektor?). Att banker och finansinspektion utreder sig själva följer alltså bara svensk praxis kan det sammanfattas.

/ fänrik Stål