tisdag 12 mars 2019

Skamlösa juvelen Cecilia har ingenting förstått


.
Mats Knutsson beskrev det som utspelar sig bland Liberalerna nu som att de - eller var det Björklund(?) - uppvisar en hittills oanad förmåga att skjuta sig själva i foten. Det var riktigt träffsäkert beskrivet.

Knappt har krutröken skingrats efter gårdagens skott i fötterna så gick den tidigare folkpartiledaren Maria Leissner ut och försvarade Cecilia Wikström, som hon beskrev som en juvel till EU-politiker. Och det kanske hon är. Åtminstone går det inte att ta miste på att hon själv är övertygad om det.

Men varken Maria Leissner eller den gränslösa Cecilia Wikström själv verkar ha förstått någonting om vad som upprör människor så med Cecilia Wikström. De liberala demagogerna vinklar frågan så, att det inte är fel att tjäna pengar. Men det är ju inte alls det saken handlar om. Och det är inte heller så att Cecilia Wikström är duktig på att tjäna pengar. Hon är duktig på att parasitera. Hon får en generös ersättning - mycket generös - så generös att nästan inga av hennes väljare kan ens drömma om att någonsin komma i närheten av den inkomstnivån. Hon får den för ett heltidsarbete. Försvaret för det är att då ska hon inte behöva hålla på och fixa, trixa och mygla. Men det räcker inte för Cecilia. Hon ska ha flera heltidslöner.

Det som verkligen gör folk förbannade är att det skamlösa stycket som själv skor sig så mycket hon hinner, samtidigt gör allt hon kan för att i uppblåst självförhärligande ödelägga välfärden för alla andra, genom att släpa folk i mängder till Sverige, vilka aldrig kommer att tillföra nationalhushållet någonting, utan tvärtom kommer att ödelägga vård, skolor och omsorg, urvattna pensionerna samt skjuta vilt på gatorna, stjäla, våldta och langa knark i vart och vart annat gathörn. Det är det som gör folk förbannade, men de uppblåsta godhetsapostlarna bland Liberalerna har ingenting förstått. Det, om något, är att skjuta sig i foten.

Falun tisdagen den 12 mars 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: