lördag 29 februari 2020

Erdogan öppnar gränsen till EU…


…för flyktingar från Syrien och migranter från Afrika, Mellanöstern och Asien

- Naturligtvis!

Det är ju självklart att det ska hända.
Bara tidpunkten och de utlösande omständigheterna har varit obestämda.

Det är naturlig konsekvens av att Europas ledande politiker inte står för någonting och likt Sveriges socialdemokrater låtsas vara alla till lags.

Ingen - eller åtminstone nästan ingen - vill ha hit dem. Men ingen vill heller kunna beslås med alla hålla dem borta. Erdogan erbjöd tulipanarosen: ett sätt att hålla dem borta utan att direkt kunna beslås med att göra det. Naturligtvis mot en prislapp…

Situationen upplevs svår av ryggradslösa politiker som inte kan hantera krävande beslut. Det förstår man när politrukerna redan börjar synas i debattsidorna med påståenden om att vi nu står bättre rustade att ta emot ett kaos än vi gjorde 2015.

På vilket sätt är vi bättre rustade nu?

Är det att det redan skjuts, knivas, mördas, våldtas och rånas på våra gator och att knarkhandeln numera sker öppet?

Eller är det att folk numera dör i akutens köer?

Kanske att vi redan har hundratusentals i ett parallellsamhälle som aldrig vare sig har arbetat eller kommer att arbeta, men ska försörjas av dem som gör det eller stjäla ihop till sin försörjning?

Det är klart att det är svåra frågor, men de blir inte ett dugg lättare att hantera av att man låtsas göra det. Det blir inte heller bättre av att våra europeiska politikerpsykopater går i USA:s krigsindustris koppel, som en haj som följer ett fartyg, när de bombar land efter land till stenåldern och driver miljontals människor på flykten.

Mer civilkurage och mindre bedrägerier vore önskvärt från våra europeiska politikerpsykopater.

Falun lördagen den 29 februari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: