torsdag 27 februari 2020

Flytta Datainspektionen till Rinkeby


Datainspektionen utmärker sig igen. Järnvägen försöker hantera problemet med de huliganer som Sosseriet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centern har fyllt landet med. De har för vana att hota personalen, utsätta dem för våld och spotta på dem. Övriga passagerare får sin släng av sleven. Järnvägen har sökt tillstånd för att utrusta personalen med bröstkamera (som det får förstås). Kanske även andra kameror till skydd för passagerarna?

Datainspektionen har uppfattat saken så, att övriga passagerare inte besväras av att hotas, misshandlas och bli spottade på. Men de skulle bli djupt kränkta av att bli filmade av säkerhetskameror…

Man kan undra över på vilken planet Datainspektionen framlever sina dagar? Det är då inte på den här planeten. Kanske de har sitt kontor i något gammalt antikvariat där de kan sitta och drömma sig tillbaka till början av 1970-talet, till tiden innan socialdemokratins stollar slutgiltigt hade fördärvat landet.

Kanske man kunde utlokalisera Datainspektionen till Rinkeby och förbjuda övervakningskameror i Rinkeby, så att de får känna på konsekvenserna av sin egen ämbetsutövning? Alternativt kan man förstås avskeda en del samhällsfarliga oduglingar som är illa förankrade i verkligheten?

Falun torsdag 27 februari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: