torsdag 13 februari 2020

Fotboja i Pajaslandet


Så har då regeringen kommit med ett förslag till hur man ska komma till rätta med den grova ungdomsbrottsligheten. Den som tar sig uttryck som bilbränder, sprängdåd, knivrån, misshandel, tortyr, att rånoffren tvingas klä av sig, att gärningsmännen urinerar i munnen på offren, att inte ungdomar av någotdera könet snart vågar röra sig fritt i vårt samhälle.

Så här verkar det bli:

De araber, afghaner och afrikaner som kan påstå att de är under 15 år kan fortsätta sin brottsliga verksamhet precis som vanligt.

De som är 15-17 år och inte har blivit dömda för tillräckligt grov brottslighet för att bli dömda till institutionaliserat ungdomsdaltande kan bli dömda till fotboja, som gör att de bara får fortsätta att begå brott utomhus vissa tider på dagen. Övriga tider får de langa knark, sälja stöldgods samt ringa och hota människor hemifrån.

Vi som har varit med ett tag, och sett vilket pajasland stolliga politiker har förvandlat landet till, vet nog ganska bra vad det kommer att leda till. När dräggen ledsnar på att sitta hemma tar de helt sonika av sig bojan och går ut. Om det då blir som det brukar bli i Pajaslandet, kommer clownernas ombud som administrerar bojandet av grova brottslingar att uppgivet slå ut med armarna. Förr kunde man vara säker på att media skulle tiga om det. Numera är det inte lika självklart. Även journalister och redaktörer drabbas av den grova brottsligheten. Åtminstone får de höra talas om den av släkt och vänner.

Förmodligen kommer det här daltandet med grova brottslingar från ”Långtbortistan” att fortsätta tills mobben tar hand om det. Vi kommer nog att få se en framtid som innebär att sinnet rinner på svenskar - oavsett ursprung - vilka ledsnar på att de själva och deras anförvanter blir utsatta för grova brott, utan att samhället hanterar problemet, och därför tar saken i egna händer. Givetvis kommer det att ske under kraftiga fördömanden från pajasarna som inte hanterar problemet. Polis och rättsväsende kommer än en gång att ställas på den grova brottslighetens sida - mot folket som betalar deras löner och i utbyte får räkna med att återkommande bli brottsutsatta.

Mot vanliga skötsamma människor är samhällets repressiva åtgärder mycket kraftfulla. Mot riktiga grova brottslingar däremot fungerar de inte alls.

Fotboja ”löser” problemet med att få det att se ut som om Sosseriet, Miljöpartiet, Centern & Co vilka importerat mängder av grova brottslingar, har gjort något åt problemet, som de egentligen inte har vare sig kapacitet eller förstånd att hantera. Men det löser inte problemet med att deras skyddslingar terroriserar befolkningen. 

Det som pågår är terrorism och bör behandlas som terrorism.

Falun torsdagen den 13 februari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: