torsdag 27 februari 2020

Männskan spår och Gud rår


I ett utslag av inbillad handlingskraft gick Stockholms Landsting för en tid sedan ut med att ganska många skulle få sluta på Stockholms sjukhus. 

Ingen av tiotaggarna dock, som inte gör inte annat än sitter i de bakre rummen med fötterna på bordet utan att göra något. Enbart vid enstaka tillfällen avbrytande sin viktiga syssla, för att leverera lögner till folket på kriminella politiker och tjänstemäns uppdrag.
Förmodligen skulle inte heller de med falska papper, som ingen velat syna, heller få sluta.  Däremot skulle förmodligen en hel del av den arbetande delen av personalen få gå.


Nu tycks ju verkligheten ställa till för de verklighetsfrämmande elementen som inte tycks veta vad som behöver göras. De ständigt återkommande ”stabslägena” tycks numera ha övergått i en fas som innebär att patienterna dör på akuten i brist på vård.

Det ser inte ut som om det blir något av uppsägningarna. Snarare kan vi förvänta oss att fler kommer att behöva anställas. Men då måste nog korrupta politiker och tjänstemän sluta plundra landstinget genom riggade sjukhusbyggen med mera.

Falun torsdag 27 februari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: