lördag 22 februari 2020

”Sovjetiska” censuren i svenska media skärps


Svenska media fortsätter att skydda grova våldsbrottslingar genom att inte låta allmänheten veta vad som egentligen pågår i landet. Media vill inte förlora mutpengarna som skattebetalarna, sig själva ovetande, betalar för att de själva ska hållas i mörker om vad som pågår. Med mutpengarna och låtsasannonseringen i media skyddar regering och riksdag naturligtvis sig själva från väljarnas missnöje. Nu vill regeringen förbjuda folket att via sociala media sprida det som gammelmedia redan censurerar.

Kriminaliteten och våldsbrottsligheten kopplar därmed ett allt fastare grepp om Sverige.

Media rapporterar pliktskyldigast om rån som även innefattar ”kränkningar” och ibland exemplifieras det med att någon tvingats kyssa någon av gärningsmännens fötter. Det låter väl inte som att vinna högsta vinsten precis. 

Men vad är ”kränkningar”? Vad tror du att det är, när någon skriver om kränkningar och i samma veva eller ett liknande sammanhang exemplifierar det med att offret tvingats kyssa gärningsmännens fötter?

Tänker du då på att det också kan innebära att en kvinna - eller en man - i samband med rånet blivit gruppvåldtagen av många män? Förstår du av det att gärningsmännen hotat med att mörda eller misshandla offrets närstående? Eller att offret tvingats gapa och få en pistol instucken i munnen eller gapa så att gärningsmännen kunnat pissa i offrets mun?

Om du inte förstår det innebär det förmodligen att regeringens censur lyckats med sina avsikter. Grova övergrepp har mörklagts och du är ovetande om vad du, eller dina närstående, kan komma att råka ut för i Socialdemokratins och Miljöpartiets Sverige. Det gör också att du inte blir så förbannad över det fortsatta lallandet med de grova brottslingarna och samhällets nonchalanta hunsande av offren för våldsbrottsligheten.

Falun lördag 22 februari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: