onsdag 19 januari 2022

Den godhjärtade dumheten blir vår undergång

.

Mer exakt formulerat: Ondskan och den godhjärtade dumheten i förening blir vår undergång. Ondskan styr och den godhjärtade dumheten försöker läka allt. Det är bland annat därför våra styrande dammsugit resten av världen på grova brottslingar som de släpat hit - utan att skilja dem från hederligt folk. Ondskan använder dem som torpeder och knarklangare och förstör alla andras liv. Den godhjärtade dumheten behandlar grova brottslingar som småskolebarn som börjat kivas när de spelat kulor på skolgården. Följaktligen kan busarna lugnt fortsätta med sin vandel och förstöra andras liv. Ondskan inkasserar knarkintäkterna antingen som direkta inkomster eller som mutor för fortsatt fjantande med lagstiftningen. Alla andra jobbar och sliter för att läka den skada som ondskan och dumheten i förening orsakar i deras liv.


Jag hörde nyss ett inslag på Radio Stockholm med en människa som var så nöjd och glad för att de hade lyckats göra koldioxidfria scenkläder till operan. Vad ska man göra åt sådan lycka som bara invaggar människor i falsk säkerhet och får dem att fortsätta marschen mot undergången? Jag tror inte en sekund på att scenkläderna verkligen var koldioxidfria. Däremot tror jag att de lyckats räkna bort en massa saker som orsakade koldioxidutsläpp, vilket gjorde självbedrägeriet möjligt.


Det ska absolut vara stockholmare till sådant trams. Över tio miljarder människor släpper ut för fulla muggar med över tvåtusen miljoner fordon och tredje världen kör med högsvavlig olja i orenade fordon. De rika flyger ut i rymden och släpper ut lika mycket på några minuter som ett mindre land på flera månader. Det finns många hundra flygplatser som vardera räknar tusentals flygplatsrörelser per dag. Stockholmarna är glada åt att ha gjort en insats för klimatet genom att de har intalat sig att de lyckats gör koldioxidfria kläder till operascenen. Tyvärr hjälper det inte klimatet. Det går åt helvete i alla fall, oavsett stockholmarnas självbedrägerier. Man måste faktiskt göra någonting som är på riktigt och som har lite större potential än operascenen.


Falun tisdagen den 18 januari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: