söndag 16 januari 2022

Magdalena och de andra bedragarna “viftar med hunden”

 .

Det här som nu utspelar sig i våra propagandaorgan om Gotland, ryssarna och Ukraina är som hämtat ut Barry Levinson’s film ”Wag The Dog” från 1997, med bland annat Dustin Hoffman, Robert de Niro och Woody Harrelson i rollerna. Namnet är en ordlek, en vits, och uttolkas som ”om hunden inte vill vifta på svansen så får istället svansen vifta på hunden”. I filmen har presidenten gjort bort sig några dagar före valet och måste göra en avledande manöver för att dölja sina skurkstreck, så han startar med medias hjälp krig mot Albanien - ett låtsaskrig. I filmen - liksom i Sverige - rapporterar korrumperade media med samma glada humör från låtsaskriget som från ett riktigt krig. Det är på pricken likt dagens Sverige där Magdalena Andersson har klantat till det riktigt ordentligt genom att bli avslöjad som människohandlare som utnyttjar papperslösa människor som slavarbetare, åtta månader före valet där maffians fortsatta styre ska prövas av väljarna. Det är ingen tvekan om var de nationalsocialdemokratiska psykopaterna hämtat inspirationen till sin mörkläggning.


Filmen finns åtminstone på SFAnytime, men säkert även på fler ställen. Här en länk till filmens trailer på Youtube.


Man kan förstå sosseriets ängslan. Om man som Magdalena Andersson har en jättelön och alla kostnader betalda så lär ju inte väljarna bli jätteglada om en sådan person visar sig parasitera på utsatta människor.


Man måste fråga sig hur mycket det här Ukraina-apspelet kostar skattebetalarna? Det är åtminstone tvåsiffriga miljontal. Det är knappast i skattebetalarnas intresse att betala miljoner för att dölja att ledande socialdemokrater är grovt kriminella. Det här borde de naturligtvis ersätta skattebetalarna för med egna medel och sedan bör de sitta på fästning. Och naturligtvis, om man håller på med sådant ska man ju inte få sitta i vare sig riksdag eller regering. Förmodligen är vårt rättsväsende dock så korrumperat att de inte löper någon risk. Vi får återvända till frågan lite senare - när maffiastyret har kollapsat. Det dröjer nog inte så länge. Kursen är stadigt utstakad och utförsbacken brant.


Falun söndagen den 16 januari 2022

Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om Ryssland verkligen skulle anfalla är väl enda hoppet att deras hårdföra soldater skrattar sig fördärvade när "di Svenske" kommer viftande med sina pridebögflaggor i högsta hugg. Ryssland har nog viktigare saker för sig än att invadera ett dysfunktionellt land där ekonomin är körd i botten och kriminella importer styr i stora delar av landet! Man undrar ju om politikerna i Stockholm verkligen tror att någon av fri vilja skulle invadera Sverige och ta kostnaden för att röja upp? Kanske det är rent önsketänkande från svenska politiker och kanske de t o m vill att ryssarna ska komma och städa upp för på något annat sätt kan man inte tolka de ständiga provokationer som svenska politiker ägnar sig åt mot stormakten på andra sidan Östersjön!

Benny

Mikael Styrman sa...

Under normala förhållanden är det sannolikt precis som du säger. De skulle säkert skratta. För att inte säga hur förvånade de skulle bli när di svenske går hem vid arbetsdagens slut. Hur fan ska man kunna kriga ordentligt då?

Men nu i pandemitider kanske de inte vågar skratta? Jag är benägen att tro att de över lag inte är så välutbildade. Kanske är de även lite vidskepliga? I så fall står hoppet till att de så här i pandemi-tider skulle kunna vara rädda för att även homosexualiteten skulle kunna smitta dem, lika lätt som Covid. I Ryssland är det inte okomplicerat att vara homosexuell.

Jag har själv, i liket med en del andra, brukat skoja om att vi borde förklara Finland eller Norge krig och därefter omedelbart kapitulera. Men nu när klimatet håller på att bryta samman kanske Norge faller bort. Får de inte sälja olja har de knappast råd att ta emot det här råttboet.

Om svenska politiker verkligen är benägna att hoppas på att ryssarna skulle vilja ta över det här moraliskt dysfunktionella landet tror jag som du att våra politiker kommer att bli besvikna. Ryssland är hårt trängt efter decennier av trakasserier från USA, och dess underhuggare, och har knappast råd att ta över.

Hade Ryssland verkligen velat ta över Sverige har historien erbjudit många tillfällen när själva erövrandet hade varit helt oproblematiskt. Men ryssarna har alltid valt bort det till förmån för lättförsvarade och begripliga gränser.

Nu tror jag inte att de här ständiga provokationerna mot Ryssland egentligen riktar sig mot ryssarna. Det svenska politiska etablissemanget anser av allt att döma att det är ofarligt att hålla på med, eftersom ”Amerikas Förenta Arméer” ständigt är på jakt efter nya länder att ödelägga i frihetens och demokratins namn. Istället riktar sig krigshetsen mot svenskarna och är avledande manövrer från politikens tjuvar och deras närmaste underhuggare och syftar till att rikta bort uppmärksamheten från deras tillkortakommanden och olater.

Vad som föranleder den nuvarande provokationsvågen är svårt att veta exakt. Det finns många saker som ger våra politiker anledning att rikta bort fokus, men det finns också det för oss vanliga dödliga okända. Några saker vet vi. Ledande politikers och tjänstemäns stölder i kolossalformat. Människohandeln som i dagarna har avslöjats åtta månader före valet. Elproduktionen och eldistributionen som de stökat till bortom allt förstånd, skolorna som utbildar analfabeter, knarkhandeln och kriget på gatorna, det numera helt dysfunktionella rättsväsendet som nästan bara klarar av justitiemord där domen är avklarad redan innan utredningen inleds, bara för att ge några exempel. Troligen är det inte en enskild omständighet utan det är vidden av den samlade katastrofen som driver krigshetsarna. Kanske hoppas man provocera fram en rysk fientlig handling som skulle få jänkarna att kliva in och ödelägga bara en del av landet och kanske några grannländer - i vart fall så mycket att våra kriminella politiker kan smita undan och undgå ansvar för sina gärningar?

Att provocera Ryssland kan också vara ett sätt att göra sig nyttig för jänkarna i förhoppning att få visum och uppehållstillstånd i USA i syfte att slippa träffa sina offer i Sverige mellan fyra ögon.