måndag 17 januari 2022

Ny svår Covid-mutation?

 .


Det har framkommit att en ny svårartad Covid-mutation härjar i landet. I avsaknad av tillräckligt korrumperade greker för att namnge den med hjälp av det grekiska alfabetet är arbetsnamnet tills vidare ”Städerske-Covid”.

Den drabbar företrädesvis korrupta politruker, myglare, bedragare, hycklare, högre regeringsanknutna byråkrater och charlataner i största allmänhet och kan bli särskilt svårartad vid allt för nära umgänge med journalister. Såvitt bekant omfattas inte alla journalister. Men i de fall dessa inte är minst svenskt normal-servila är erfarenheten att behovet av karantän är nära hundraprocentigt. 


Mutationen är känd sedan tidigare i journalistkretsar eftersom i vart fall svenska journalister av rent intuitiva orsaker och av födsel och ohejdad vana alltid brukar förstå att föremålet för Städerske-Coviden behöver befinna sig i karantän tills det lugnar ned sig och städandet kan återupptas. Det brukar lugna sig efter ett tag eftersom det är en etablerad sanning kollegorna emellan att väljarna inte har längre minne än en höna.


Hittills har mutationen inte haft något namn men i brist på bättre kallar vi den således Städerske-Covid.


Falun måndagen den 17 januari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: