torsdag 13 januari 2022

Kling och Klang anmäler den 25-åriga städerskan

 .

Har ni följt med turerna kring statsminister Magdalena Andersson och den 25-åriga papperslösa städerskan?


Låt mig försöka sammanfatta vad som - såvitt vi vet - har utspelat sig. Med glimten i ögat blir det som följer:

Kling och Klang under pågående städning
av statsministerns städningsaffärer

Det senaste som har inträffat är att Kling och Klang - som alltid är mycket lyhörda för önskemål från Nationalsozialdemokratiska partiet - har polisanmält en 25-årig papperslös städerska, för att hon på statsminister Magdalena Anderssons uppdrag hade för avsikt att städa hennes bostad den 21 december förra året. Ja, det är inte avsikten att städa som sådan som anmälts utan vissa smärre teknikaliteter i anknytning till uppdraget, vilka dock är normalt förekommande vid nästan all städning i nomenklaturans bostäder.


När städerskan försökte ta sig in i statsministerns hem för att på hennes uppdrag städa detsamma utlöstes inbrottslarmet. Polisen anlände och städerskan greps. Hon greps inte för att hon försökte städa eller försörja sig även om det numera är nog så suspekt när fråga är om många nysvenskar. Däremot greps hon för att den vanliga polisen som ryckte ut till platsen - till skillnad från Säpo inte visste att statsministern anlitar en papperslös migrant - som man får förmoda att städar både billigt och bra. Annars skulle väl inte statsministern anlita henne? Men eftersom den vanliga polisen inte var invigd i rutinerna grep man städerskan då hon visade sig vara efterlyst med anledning av att hon var nekad uppehållstillstånd och skulle utvisas. Till den vanliga polisens försvar måste framhållas att förhållandena var suspekta. Hon var inte på SFI och inte heller på Soc eller AF för att söka arbete utan hon hade helt fräckt tagit sig till att utföra arbete.


Nu visade det sig i alla fall att den 25-åriga kvinnan från Nicaragua hade tagit sig hela vägen från Nicaragua till Sverige i syfte att för snöd vinning och för hennes egoistiska överlevnadsviljas skull omkullkasta den rådande ordningen i landet genom att arbeta för sin försörjning. Hon lyckades därvid lura den intet ont anande statsministern - som inte har blivit polisanmäld av Kling och Klang. Förmodligen duperade hon statsministern genom att arbeta billigt och bra. Det måste tolkas som ett bevis för hennes onda avsikter. 


Statsministern å sin sida, som är utbildad nationalekonom vid Handelshögskolan och har arbetat ett par decennier i regeringskansliet, tre år som socialdemokratisk chefspolitruk på Skatteverket och verkat nästan ett decennium som finansminister, var naturligtvis helt oskyddad mot denna egoistiska städerskas försåtliga upplägg. Hur skulle statsministern som i flera decennier helt uppehållit sig i nomenklaturans verklighetsfrånvarande bubbla kunna ha någon som helst beredskap för att råka ut för något sådant? Visserligen jobbade städerskan nästan gratis och företaget saknade kollektivavtal, men utifrån statsministerns erfarenheter gör ju alla städerskor det. Företaget behöver ju heller inte ha något kollektivavtal, även om statsministern av kollegor har inhämtat att det inte passar sig så bra att framföra offentligt. Bättre därför att påstå att företaget sagt sig ha sådant, så blir det mindre bråk. 


Det måste läggas denna arbetande kvinna till last att hon nästlat sig in hos den intet ont anande statsministern. Kling och Klang har även anmält kvinnans arbetsgivare för brott mot utlänningslagen. Däremot har Kling och Klang inte anmält någon av de tiotusentals eller hundratusentals som inte arbetar - vare sig de har uppehållstillstånd eller ej. Inte heller har man anmält statsministern för hennes brott. Någon ordning måste det ju vara även i en nazistledd bananrepublik. Att anmäla statsministern i Sverige vore ju minst lika dumt - och lika osäkert i framgång - som att anmäla Vladimir Putin i Ryssland.


Nu ska i alla fall rättsväsendet ta hand om ärendet. Det är av stor allmänpreventiv vikt att det statueras exempel med denna fräcka och otacksamma kvinna. Hur skulle det gå om alla papperslösa och svartjobbande som städar åt nomenklaturan nästan gratis tar sig till Expressen och gråter ut? Hur skulle det gå om de alla börjar skriva till kungen och be om hjälp? Kungen är ju en gammal man. Han kanske måste anställa mer folk för att hinna svara på alla brev från papperslösa och svartjobbande och då räcker kanske inte apanaget. Hur skulle det gå med effektiviteten på nomenklaturans arbetsplatser om de alla måste avsätta tid till att börja söka nya papperslösa svartjobbande städerskor därför att deras gamla sitter och gråter på Expressen och skriver till kungen?


Det här måste faktiskt partiet ta i på skarpen med. Den humanitära stormaktens viktigaste intressen är hotade!


Falun torsdagen den 13 januari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: