tisdag 18 januari 2022

Drönarkriget en politisk teater

.

Det i media pågående ”drönarkriget” är sannolikt bara politisk teater. Det är sosseriets förebyggande skadebegränsning. Orsaken till att det pågår är att regeringen stökat till elförsörjningen bortom allt förstånd. Att regeringen närstående kretsar nu oroar allmänheten, med stöd av en styrd massmediakampanj, har sin grund i att även regeringen numera insett, att det är mer som talar för en framtid med mycket stora störningar i elförsörjningen, än vad som talar för att det inte blir så.


Genom att i allmänhetens medvetande plantera dessa lite gåtfulla, men frekventa, drönariakttagelser skapar man en tro på att de störningar i elförsörjningen som regeringen bäddat för beror på något annat.


Man får möjligen fast förövarna genom att tömma GSM-masterna i närområdet, på uppgifter om för området främmande mobiler. Men bara om man vill få fast dem. Agerar de på regeringens uppdrag är det inte säkert att polisens ambitioner räcker till.


Oppositionen anar, eller vet om, den bakomliggande orsaken men tiger, eftersom man är programmerade - indoktrinerade om man så vill - att ta varje tillfälle som bjuds till att främja ett svenskt Natomedlemskap. Våra politiker vill också vara med och mörda och terrorisera försvarslösa människor i fredens och demokratins namn, för att sedan sola sig i de mäktigas glans.


Därför har fred och ordning få bundsförvanter i Sveriges Riksdag och i den politiska svansen.


Regeringen har umgåtts för mycket med jänkarna. Det är säkert därför det blir så här. De är i dåligt sällskap helt enkelt.


Falun tisdagen den 18 januari 2022

Mikael Styrman

. 

Inga kommentarer: