tisdag 25 januari 2022

Outgrundliga äro väljarnas vägar…

 .



…eller opinionsinstitutens? Enligt en Sifo-undersökning som propagandaorganen just nu förmedlar går nationalsocialdemokraterna mycket starkt i opinionen. Att Magdalena Andersson använder sig av papperslösa svartstäderskor verkar inte bromsa ett dugg. Tvärtom. Att utnyttja papperslösa invandrare verkar vara en populär grej. 


Kanske att Magdalena också skulle kunna prova med att klä ut sig till polis och råna gamla tanter? Det kan nog ge en fem procentenheter ytterligare om den nu presenterade undersökningen stämmer.


Eller, var svartstäderskan egentligen ”MagdalenaGate”? Men de hårda grabbarna av bägge könen låter inte vika ned sig utan kör vidare enligt devisen ”full fart framåt - strunta i torpederna”. Det blir i så fall inte första gången nationalsocialdemokratin grundar valfusket med manipulerade opinionsundersökningar i god tid före valet. När väljarna redan inför valvakan är i tron att S går starkt är det ingen som tycker att något är konstigt när det fejkade valresultatet presenteras - vare sig man behöver stänga valmyndighetens dator eller ej.


Falun tisdagen den 25 januari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: