måndag 26 januari 2015

I Eliassons säck före FN:s påse?

.

Uppdrag Granskning visade i onsdags att judeförföljelserna, som tycks vara särskilt påtagliga i Malmö, utövas av från Mellanöstern invandrade araber. De tycker sig med andra ord ha rätt att ta med sig det 5.000-åriga kriget med judarna hit. Och de upplever det som riskfritt att göra så.

Malmöpolitiker intervjuades. De hade minsann upprättat stolta deklarationer mot rasism och agerat mot högerextremistiska politiker, som alltså inte svarade för judeförföljelserna i Malmö.

Med andra ord: Malmös vänsterpolitiker skiter fullständigt i judeförföljelserna. De är bara intresserade av frågan som partipolitisk hävarm mot de högerextrema som tar deras rasistiska väljare.

Saxat ur Aftonbladet

Och nu har FN tagit ännu ett steg för att demontera vad som trots allt återstår av den USA-styrda potemkinkulissen som denna ädla rättrådiga tanke - Förenta Nationerna - degenererats till. Nu ska även FN blanda sig i svensk inrikespolitik och ställa upp i kampen mot de farliga högerextrema i Sverige. En sådan här sak måste ha varit i säck innan den hamnat i påse. Det är svårt att inte sätta det i samband med att den gamla diplomaten och sossepolitruken Jan Eliasson är FN:s vice generalsekreterare.

Det finns inte på kartan, menar jag, att detta skulle kunna ske utan att Eliasson är inblandad. Jag har alltid uppfattat Jan Eliasson som en klok karl som står över dylikt simpelt partipolitiskt mygel.

Har den förr så kloke Jan Eliasson blivit senil på gamla dagar?

Borde han nu få åldras med behag? Kanske finns det någon ledig plats på något ålderdomshem i Piteå där man kan låsa in honom på nätterna?

Södertälje söndagen den 25 januari 2015
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: