onsdag 21 januari 2015

Pampmöte om en sönderfallande civilisation i Davos

.
Det är sagt tidigare, men förtjänar att sägas igen, nu när pampmötet i Davos antagit rent groteska former.

Våra media (DN) uppmärksammade igår att 2.500 pampar skulle inleda möte i Davos igår för att bland annat diskutera miljöfrågor. De hade nästan var och en aviserat att anlända i varsitt i övrigt tomt flygplan, 1.700 st.

Mot bakgrund av den osäkra framtid mänskligheten går till mötes på grund av rovdriften på kolväten och överbefolkningen av jorden, våra ledares obenägenhet att vidta adekvata åtgärder, deras obegränsade hyckleri och deras egen obenägenhet att avstå från onödiga utsläpp:

- Nog vore det bättre för miljön och människans överlevnadsmöjligheter om pamparna istället stannade hemma, gick på en god restaurang och drack en utmärkt middag, satte på lokala horor och i vanlig ordning skickade räkningen till någon annan.

Vår värld, vårt stressade jordklot, orkar inte med 2.500 ledare som måste ha 1.700 flygplan för att ta sig till Davos. Då måste de faktiskt ha något allvarligt fel i huvudet och bör ersättas av klokare och hederligare ledare. De blir annars vår civilisations undergång.

Södertälje onsdagen den 21 januari 2015
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det här med att ta ansvar för klimatet gäller inte för de superrika och politiker. Däremot så vill man skapa ett samhälle där den rikaste procenten i världen fortsätter att berika sig och leva lyxliv. Alla vi andra måste anpassa oss till detta system och hålla igen, allt för klimatet och för att inte göra slut på jordens resurser för snabbt. Det är målet för NWO. Det "fina" med arrangemanget är att alla med pengar eller makt är välkomna till denna exklusiva klubb till skillnad från förr där man föddes in i klassen. Numera är ingen exkluderad ur klubben om man bara är rik och mäktig och givetvis delar deras agenda.

Benny