torsdag 22 januari 2015

Vilken tur att vi har Carl Bildt!

.
Igår berättade Aftonbladet om hur en miljard försvunnit från SIDA, på order från UD. Pengarna tycks ha hamnat hos olika amerikanska lobby- och underrättelseorganisationer, delvis kopplade till oljebranschen - Carl Bildts bransch - på order från UD. En del har använts till att lägga sig i Georgiens inrikespolitik genom att sponsra talkshower i TV åt utvalda politiker.

- Vad har Sverige och svenska politiker och tjänstemän med Georgiens inrikespolitik att göra? Och varför ska Sverige finansiera dessa amerikanska infiltrationer? Har svenska politiker på UD - Ni vet vilka - fullständigt förlorat förståndet?

Av en "händelse" gjorde Sveriges nyhetsmedia idag istället världens pådrag av att Carl Bildt påstås ha hjälpt den norske diplomaten Kaj Eide att smuggla ut en ung Afghan som hotades av fängelse, med hjälp av det svenska regeringsplanet. Så slapp man syssla med miljardstölden på UD.

En obeväpnad Carl Bildt brottar ned en krokodil med sina bara händer.
Nu glömde Carl Bildt att berätta om att han även på resan brottade ned en krokodil med sina bara händer och vid ett annat tillfälle avvärjde en attack från ett lejon med Gösta Bohmans kniv som enda vapen. Det är väl hans blygsamhet som spökar?

Men det kanske kommer, och mer därtill, i svenska media om Aftonbladet envisas med den där miljarden som stulits med jänkarna.

Carl Bildt, lejonet och Gösta Bohmans kniv.
Den här gången slapp i alla fall Tobias Billström få en massa skit för att rädda Carl Bildts skinn. Det var säkert trevligt för Tobias Billström.

Södertälje torsdagen den 22 januari 2015
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: