tisdag 13 januari 2015

Ubåtar utforskar Mediasverige

.
Nya ubåtskränkningar kommer i dagen i media efter hand som ”Folk och Försvar” pågår.

Nu har ubåten rört sig i ytläge i åtminstone fem minuter. Så gör naturligtvis inte ubåtar som i hemlighet utforskar svensk skärgård. Men så rör sig däremot ubåtar som utforskar Mediasveriges träskmarker genom att visa upp sig.

Kanske söker den efter något dagis där man kan stjäla godis av småbarnen?

Södertälje tisdagen den 13 januari 2015
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Underbart!

Anonym sa...

Ja, idiotin har tydligen inga gränser längre! Eller testar propagandisterna gränserna för hur långt man kan gå med lögnerna? Kanske försöker man slå i folk att ryssarna är totalt inkompetenta eller helt nonchalanta som verkligen VILL att Sverige ska ansluta till Nato så man får anledning att bomba skiten ur Kalle Bildts hemland. Sen kan jag väl som vän av ordning tycka att ska man spionera på Sverige i smyg så är det billigare och enklare att skicka en turist med en liten båt som inte väcker uppmärksamhet. Dessutom helt riskfritt...

Benny

Mikael Styrman sa...

Ja, det här har ju ingenting med spioneri att göra. Det handlar nog mest om skyddade verkstäder och skattepengar.

Jag tror att man sitter fast i ett beteende från tiden före Internet och sociala media. Tiden när man kunde ljuga vad som helst i Dagens Nyheter utan att någon alternativ tanke kunde nå allmänheten.

I grunden finns väl ett betydande läsar- och väljarförakt. När vi inte kliver upp på barrikaderna av alla lögner drar man slutsatsen att vi inte genomskådat dem. Och alla gör naturligtvis inte det. Men det brukar ju fungera så att de som begriper förklarar för de andra.