onsdag 10 juni 2015

Amerikansk gaskammarinkastare intervjuad i svensk television

.
En amerikansk politiker eller tjänsteman, troligen på lägre mellannivå, intervjuades igår kväll i svenska TV-nyheterna. Ibland, när amerikaner vill dölja sina egoistiska intressen och öka sin trovärdighet, kallar man sig inte amerikanska sändebud utan ”NATO-Ambassadörer”. Så även denna gång.

Sändebudet, vars mimik och kroppsspråk tydligt röjde en person som inte onödigtvis talar sanning, varnade för att Sverige inte kan räkna med någon hjälp från NATO med mindre än att Sverige blir fullvärdig medlem i NATO.

Låt oss hoppas att han denna gång talade sanning. Spåren efter hur det har gått för länder som fått NATO’s hjälp förskräcker. Länderna är sönderbombade och ödelagda. Tiotusentals eller hundratusentals invånare är dödade eller lemlästade. Alla viktigare samhällsfunktioner har upphört att fungera. Anarki råder. Den del av befolkningen som ännu inte flytt sina länder blir återkommande utsatta för rån, mord, bombattentat och våldtäkter. NATO:s drönare kretsar över deras huvuden och skickar då och då en missil mot någon godtyckligt vald människogrupp, någon bil eller något hus.

Låt oss för allt i världen hoppas att NATO-Ambassadören denna gång talade sanning och att vi, oavsett vilka styggelser som hemsöker landet i framtiden, åtminstone förskonas från NATO’s hjälp.

Södertälje onsdagen den 10 juni 2015
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Amen till detta! När ska folk i allmänhet begripa att Nato är en organisation styrd av gangsters? I vilket fall som helst är det uppenbart om man läser vad Nato sysslar med i olika länder..

Benny