tisdag 9 juni 2015

Maffians giftiga avfall, svenska anläggningar och mutade funktionärer

.
SVT uppmärksammar idag hur radioaktivt avfall från Norge(!) bränns i svenska sopförbränningsanläggningar. Avfallet kommer naturligtvis inte från Norge, utan ”tvättas” bara via Norge, för att göra det möjligt för de svenska medbrottslingarna att ta emot avfallet utan att misstankar väcks.

Den 25:e respektive 26:e maj 2013 skrev jag två blogginlägg om hur maffian använder Sverige som soptipp för hälso- och miljöfarligt avfall. Uppenbarligen var maffians grepp om svenska media för starkt då. Men nu har det tydligen blivit svagare eftersom frågan får uppmärksammas.

Få se om man även får uppmärksamma hur svenska brottslingar medverkar i maffians hantering, mot skälig ersättning naturligtvis, eller om det blir som förr. Med det menar jag att alla svenskar är oskyldiga medan alla brottslingar är utlänningar.

Sådana här mutor brukar sätta sina spår hos befolkningen efter en tid, i form av vanskapta barn och sjuka medarbetare. Men de som har insikt i detta brukar inte stå i kö för att ringa i klockan eller blåsa i visselpipan.

Södertälje tisdagen den 9 juni 2015
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: