torsdag 25 juni 2015

Ge Gotland till ryssarna?

.
Enligt den svenska USA-styrda krigshetsarpropagandan är det som Putin och Ryssland allra mest eftertraktar här i världen Gotland. Personligen tycker jag att ett sådant antagande är befängt, rent av löjligt. Definitivt inget att köra landets ekonomi över styr för.

Men, om det nu mot all förmodan förhåller sig så, varför inte bara ge dem Gotland? Det enda Gotland har tillfört under senare decennier är kraftigt stegrande korruption och karriäristiskt hor, en sorts honungsfällor, framför allt i samband med Almedalsveckan. Det har allvarligt skadat den svenska demokratin och rättstryggheten och inte minst både journalisters och politikers moral och heder.

Bevarad eller återställd demokrati och rättstrygghet är viktigare för svenskarna än ett bevarat Gotland som enbart är till glädje för den härskande politiska klassen och de journalister som istället för att granska makten, utifrån eget kön endast vänder mest ändamålsenlig kroppsdel uppåt, under Sodom- och Gomorraveckan i Visby.

Kanske kan vi förklara Ryssland krig, omedelbart ge oss, samt erbjuda dem Gotland? Fungerar det slipper vi få hit NATO som deras mutkolvar lobbar för, slipper få landet ödelagt och kan börja få ordning på journalistik, rättsväsende och demokrati.

Södertälje torsdagen den 25 juni 2015
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

snacka om att media försöker väcka den björn som sover att inta gotland

Mikael Styrman sa...

Ja, de står verkligen på barrikaden och kraxar...

Anonym sa...

Bra skrivet.
Din blog är alltid läsvärd.
Känner några ryssar som undrar om vi i Sverige har blitt tokiga.
Invasionen av Sverige är ju knappast av ryssar anser dom.
Jag är benägen att hålla med dem.