torsdag 21 augusti 2014

Krigstricket


.
Den som följt vad Carl Bildt ägnat sig åt de senaste månaderna och som även såg direktsändningen av Carl Bildt och Anders Borgs pressträff igår behöver inte vara i tvivelsmål om att den västerländska eliten är frestad att ta en brutal genväg för att komma undan ansvaret för de ekonomiska råttbon som de lämnat/lämnar efter sig.

Krig har USA muckat länge, över hela världen. Och inte utan framgång. Men den stora globala konflikten har inte infunnit sig ännu trots att intensiva försök pågår.

Tidigare kunde man tro på att det var en rent amerikansk företeelse. Men det blir allt uppenbara att Europeiska politiker också är inblandade. Både David Cameron och framför allt Carl Bildt agerar samtidigt amerikanskt eko och Bror Duktig.

De skuldsatta nationella råttbona, finanshusen och de skenande sedelpressarna är förmodligen ”way beyond the point of no return”. Det nya är att politikerna har börjat acceptera det. Nu vill en del få till ett krig som man kan skylla kollapsen på, skriva av alltihop och börja på ny kula. Det funkade i samband med Andra Världskriget. Varför inte en gång till, torde man resonera. Dessutom kommer det att gå att sälja en hejdundrande massa vapen. Och så får flyktingfrågan sin lösning utan att någon politiker behöver ta ansvar för den. För att inte tala om pensionsskulderna.

Mycket talar för att en riktig psykopatlösning kan vara i antågande. Åtminstone drar starka krafter därhän.


Dödens Väntrum torsdagen den 21 augusti 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Stridsman sa...

Fyf#n där satte du huvudet på spiken. Glöm inte bort att detta även för med sig en enda regeringen som FN kommer stå som grund för. Sedan så kommer denna "underhålls regering" stanna kvar på jobbet så att säga för allas säkerhet kommer det heta och ALLA som sagt något dåligt om detta innan kriget kommer finnas kvar att söka upp. Om det ena finns något kvar efter usa krigat klart emot sina skapelser aka isis!